Razer kulaklıkta 7.1 açınca ses gelmemeye başladı

tlhaa

Decapat
Daha fazla  
Razer BlackShark V2 X modeli kulaklık almıştım. Elime ulaştı 7.1 yazılımını indirip kurdum. Aktivasyon kodumu falan da girdim. 7.1'i aktifleştirince kulaklığın sesi gitti. Neden olabilir? PC'yi yeniden başlattım ama düzelmedi.

Hocam çok basit bir öneri ama kulaklığın bilgisayara takılı olan kablolarını çıkarıp tekrar takabilir misiniz?

Bende de öyle olmuştu ama Kraken versiyonunda büyük ihtimalle hoparlörleri bozulmuştur ya da driverlarda sıkıntı vardır yeniden yükle.

Kabloyu kontrol eder misiniz tam takılımı diye.

Hocam biraz değişik bir kulaklıktır eğer çözülmediyse iade edip değişim isteyin.

Hocam çok basit bir öneri ama kulaklığın bilgisayara takılı olan kablolarını çıkarıp tekrar takabilir misiniz?

Denedim bir şey değişmedi hocam. Kulaklık normal çalışıyor sadece 7.1i çalışmıyor.

Bende de öyle olmuştu ama Kraken versiyonunda büyük ihtimalle hoparlörleri bozulmuştur ya da driverlarda sıkıntı vardır yeniden yükle.

Kabloyu kontrol eder misiniz tam takılımı diye.

Kulaklık normal çalışıyor sadece 7.1i çalışmıyor hocam.

Denedim bir şey değişmedi hocam. Kulaklık normal çalışıyor sadece 7.1i çalışmıyor.

Kulaklık normal çalışıyor sadece 7.1i çalışmıyor hocam.
7.1 uygulamasında doğru çıkışı seçtiğinizden eminsiniz değil mi hocam? Birde 7.1'i aktifleştirdikten sonra belki çözüm sağlayabilir. Sanırsam Windows'un ayarlarında olması lazım ses giriş ve ses çıkış cihazları adı altında bir bölüm olmalı. 7.1 açtıktan sonra orada doğru çıkış cihazımı işaretli bakabilir misiniz? Tam anlatamadım kusuruma bakmayın.

Böyle hocam şu an var mı görebildiğiniz bir yanlışlık?

bende de aynı sorun var yardımcı olursan sevinirim.
Selamlar hocam öncelikle 7.1 surround bir pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyorum gerçeksiz ve hiçbir şeye yaramıyor ben kapatıp kullandım. Çözüme gelecek olursak unuttum üstüne sattım geçen gün yeni kulaklığa geçtim üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…