Ömer Sami Uslu Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 48 5 Haziran 2018 #1 Arkadaşlar şu an elimde olan Razer Lancehead TE için uygun bir mouse pad arıyorum. Yaklaşık bütçem 100-130 TL. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2018
Arkadaşlar şu an elimde olan Razer Lancehead TE için uygun bir mouse pad arıyorum. Yaklaşık bütçem 100-130 TL. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Sjkslssxj Hectopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2018 #2 Steelseries Qck+ alabilirsiniz.
Ömer Sami Uslu Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 48 5 Haziran 2018 #3 Sjkslssxj dedi: Steelseries Qck+ alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben nedense o mouse pad i pek beğenemedim.
Sjkslssxj dedi: Steelseries Qck+ alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben nedense o mouse pad i pek beğenemedim.
Sjkslssxj Hectopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2018 #4 Şahsen ben kullanıyorum ve çok memnunum hocam. Özellikle düşük DPI kullanıyorsanız tercih edebilirsiniz, size kalmış. HyperX modellerine de bakabilirsiniz. Hyperx Hx-mpfs-m Orta Fury S Profesyonel Oyun Mouse Pad - n11.com
Şahsen ben kullanıyorum ve çok memnunum hocam. Özellikle düşük DPI kullanıyorsanız tercih edebilirsiniz, size kalmış. HyperX modellerine de bakabilirsiniz. Hyperx Hx-mpfs-m Orta Fury S Profesyonel Oyun Mouse Pad - n11.com
Ömer Sami Uslu Hectopat Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 48 5 Haziran 2018 #5 Sjkslssxj dedi: Şahsen ben kullanıyorum ve çok memnunum hocam. Özellikle düşük DPI kullanıyorsanız tercih edebilirsiniz, size kalmış. HyperX modellerine de bakabilirsiniz. Hyperx Hx-mpfs-m Orta Fury S Profesyonel Oyun Mouse Pad - n11.com Genişletmek için tıkla... Aslında FPS tür oyunlar oynadığım için DPI ve düşük Sensivity kullanırım ama bir bakayim.
Sjkslssxj dedi: Şahsen ben kullanıyorum ve çok memnunum hocam. Özellikle düşük DPI kullanıyorsanız tercih edebilirsiniz, size kalmış. HyperX modellerine de bakabilirsiniz. Hyperx Hx-mpfs-m Orta Fury S Profesyonel Oyun Mouse Pad - n11.com Genişletmek için tıkla... Aslında FPS tür oyunlar oynadığım için DPI ve düşük Sensivity kullanırım ama bir bakayim.