İyi günler arkadaşlar, kalabalık görüntü olmasın diye 27" monitörüm altına Razer leviathan V2 alacağım ama kasamda Bluetooth yok. Bu yüzden Type-C ile bağlardan ses gelir mi bilgisi olan veya kullanan var mı?
Evet arkadaşlar aldım razer leviathan v2 x. Benim aldığım model bass kabini olmayan model. Bilgisayara type c ile bağlanıyor ve elektriği tek kablo üzerinden çekiyor. Sorun olmadı tak çalıştır şeklinde halettim bağlantıyı.
Evet arkadaşlar aldım razer leviathan v2 x. Benim aldığım model bass kabini olmayan model. Bilgisayara type c ile bağlanıyor ve elektriği tek kablo üzerinden çekiyor. Sorun olmadı tak çalıştır şeklinde halettim bağlantıyı.
Hocam Bluetooth ile denediniz mi acaba merak ettim. Aynı üründen aldım ama anakartımda type-c desteği olmadığı için bilgisayarda kullanamadım. Bluetooth adaptör almayı düşünüyorum.