Razer leviathan V2 kablolu bağlantıya uygun mu?

keyguardx

Megapat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar, kalabalık görüntü olmasın diye 27" monitörüm altına Razer leviathan V2 alacağım ama kasamda Bluetooth yok. Bu yüzden Type-C ile bağlardan ses gelir mi bilgisi olan veya kullanan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Type-C ile sorun olmaz şayet bir sıkıntı olursa Bluetooth adaptörleri işini görür.

Dene bakalım. Çözüm olarak işaretler misin ?
Nasıl yapılıyor? Göremedim.

Evet arkadaşlar aldım razer leviathan v2 x. Benim aldığım model bass kabini olmayan model. Bilgisayara type c ile bağlanıyor ve elektriği tek kablo üzerinden çekiyor. Sorun olmadı tak çalıştır şeklinde halettim bağlantıyı.

Dosya Ekleri

• 16861569931686225106485011301934.jpg
    185,1 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
Hocam Bluetooth ile denediniz mi acaba merak ettim. Aynı üründen aldım ama anakartımda type-c desteği olmadığı için bilgisayarda kullanamadım. Bluetooth adaptör almayı düşünüyorum.

Bilgisayara Bluetooth ile bağlantı olmuyor mu illa kablo mu takılıyor

Son düzenleme:
Bilgisayarımda bluetooth yok fakat telefonda bir sorun yaşamadım. Cihaz şarjlı değil gücü type-Cden alıyor.

Telefona bağladım bilgisayara da kolaylıkla bağlanır diye düşünüyorum.
Hayır dedidin type-c kablosu ile bağlanıyor işte.Ben hiç kablo bağlamadan oluyor mu demiştim.Olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…