PoLyNa
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- işlemci: i5 11400f
ekran kartı: gtx 1060 6gb 32gb
ram: corsair vengeance rgb sl 3600mhz cl18
- Meslek
- vfx editörü - after effects - blender
Razer Mamba 2015 Wireless Chrome 16.000 DPI modelini kullanıyorum. Mouse 2-3 Dk'da bir birden takılıyor ve 5 - 10sn hiç hareket etmiyor ama tuşların hepsi çalışıyor kablolu kablosuz aynı sorun var. Bir ara ışıkları kapattım ve uzun süre olmadı (1-2 saat) sonra birden tekrarlardı donanımsal olduğunu düşünüyorum Konya için yaptırabileceğim bir yer var mı ücreti karşılığında. Servise yazdım ama garantisi bittiği için ilgilenmiyorlar.
Bir de Razer firefly V2 mouse pad kullanıyorum fare masada sorunsuz hareket ediyor ama Mosuepad'de kullandığımda taklıyor imleç titreyerek hareket ediyor bir türlü anlamadım eski farem SteelSeries Rival 3 ile kullandığımda gayet iyi bir şekilde kayıyor ama Razer Mamba ile kullandığımda imlec titriyor sensör mü tozlandı acaba alındığından beri mouse içi hiç açılmadı açmayı da pek istemiyorum. O yüzden işi bilen birine yaptırmak istiyorum.
Bir de Razer firefly V2 mouse pad kullanıyorum fare masada sorunsuz hareket ediyor ama Mosuepad'de kullandığımda taklıyor imleç titreyerek hareket ediyor bir türlü anlamadım eski farem SteelSeries Rival 3 ile kullandığımda gayet iyi bir şekilde kayıyor ama Razer Mamba ile kullandığımda imlec titriyor sensör mü tozlandı acaba alındığından beri mouse içi hiç açılmadı açmayı da pek istemiyorum. O yüzden işi bilen birine yaptırmak istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: