FarukROG Centipat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 23 1 Şubat 2020 #1 İki mouse arasında çok kaldım fiyat olarak birbirlerine yakınlar ve görüntü olarak ikisi de gayet hoş duruyor, deneyimlemiş olan arkadaşlar olarak size soruyorum, siz hangisini alırdınız? Rival 600 Mamba Elite Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2020
İki mouse arasında çok kaldım fiyat olarak birbirlerine yakınlar ve görüntü olarak ikisi de gayet hoş duruyor, deneyimlemiş olan arkadaşlar olarak size soruyorum, siz hangisini alırdınız? Rival 600 Mamba Elite
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 1 Şubat 2020 #2 Görünümden daha çok elinize hangisi daha iyi oturacağına göre mouse seçin.
FarukROG Centipat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 23 1 Şubat 2020 #3 Sylveon dedi: Görünümden daha çok elinize hangisi daha iyi oturacağına göre mouse seçin. Genişletmek için tıkla... Teknik özellik bakımından hangisini seçerdiniz?
Sylveon dedi: Görünümden daha çok elinize hangisi daha iyi oturacağına göre mouse seçin. Genişletmek için tıkla... Teknik özellik bakımından hangisini seçerdiniz?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 1 Şubat 2020 #4 Alıntıladığınız mesaj ile test düşüyor sorduğunuz soru Belli bir bütçeden sonra mouseları sensörüne bakarak almak bence saçma öncelik ele oturması imkan varsa mağazada denenmesi.
Alıntıladığınız mesaj ile test düşüyor sorduğunuz soru Belli bir bütçeden sonra mouseları sensörüne bakarak almak bence saçma öncelik ele oturması imkan varsa mağazada denenmesi.
FarukROG Centipat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 23 1 Şubat 2020 #5 Sylveon dedi: Alıntıladığınız mesaj ile test düşüyor sorduğunuz soru Belli bir bütçeden sonra mouseları sensörüne bakarak almak bence saçma öncelik ele oturması imkan varsa mağazada denenmesi. Genişletmek için tıkla... Hocam görüntüye önem veririm ikiside güzel duruyor zaten, tekniğe geldiğim zaman oralarda kayboluyorum, mamba'yı denemiştim elime oturmuştu, rival'ı denemedim, rival'ında elime güzel oturduğunu varsayarsak seçimim hangisi olmalı?
Sylveon dedi: Alıntıladığınız mesaj ile test düşüyor sorduğunuz soru Belli bir bütçeden sonra mouseları sensörüne bakarak almak bence saçma öncelik ele oturması imkan varsa mağazada denenmesi. Genişletmek için tıkla... Hocam görüntüye önem veririm ikiside güzel duruyor zaten, tekniğe geldiğim zaman oralarda kayboluyorum, mamba'yı denemiştim elime oturmuştu, rival'ı denemedim, rival'ında elime güzel oturduğunu varsayarsak seçimim hangisi olmalı?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 1 Şubat 2020 #6 Genel olarak baktığımızda Rival 600 sanırım daha önde ama ped akma sorunu var diye biliyorum yanlış olmasın.
Genel olarak baktığımızda Rival 600 sanırım daha önde ama ped akma sorunu var diye biliyorum yanlış olmasın.
FarukROG Centipat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 23 1 Şubat 2020 #7 Sylveon dedi: Genel olarak baktığımızda Rival 600 sanırım daha önde ama ped akma sorunu var diye biliyorum yanlış olmasın. Genişletmek için tıkla... Evet o tip şeyler aklımı kurcalıyor, olsun ikiside üzmez heralde, teşekkür ederim size.
Sylveon dedi: Genel olarak baktığımızda Rival 600 sanırım daha önde ama ped akma sorunu var diye biliyorum yanlış olmasın. Genişletmek için tıkla... Evet o tip şeyler aklımı kurcalıyor, olsun ikiside üzmez heralde, teşekkür ederim size.