Razer Mamba TE vs Deathadder Chroma Elite

Hangi mousu alayim?

• Oy verenlerin toplamı
    24
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selamın aleyküm arkadaşlar. Yakın zamanda Razer mouse almayı düşünüyorum. Ancak ne alsam karar veremedim. Aklımda Razer Mamba TE ve Deathadder Chroma Elite var. Çoğunlukla FPS ve GTA 5 gibi oyunları oynarım. Allah nasip ederse de ileride Razer set yapmayı düşünüyorum. Fiyatını bi kenara atsak performans olarak hangisi daha iyidir? Çünkü internette Razer Mamba'nın clicklerinde sorun olduğunu söyleyenler var. Ne kadar doğrudur bilemem. Gönlümden Razer Mamba TE geçiyor ama değer mi onu bilmiyorum. Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. :mutlu:

Benim aklımdada bu soru vardı.Çoğunluk deathadder demiş bence ikisi de çok yakın sen en iyisi bi teknoloji markette mouseları dene hangisi eline oturuyosa onu al sıkıntı çıkarmazlar

2 side tasarım olarak benzer. Ben de Razer Mamba TE var. CS:GO oynuyorum Dota 2 oynuyorum. Ben de 2 si arasında kalmıştım ama Mamba daha çekici olduğu için onu almıştım pişman oldum keşke Deathadder alsaymışım dedim. Sebebi de Deathadder CS:GO için önerilirken, Mamba Dota 2 için öneriliyor. Ve mouse u ilk aldığımda arada bir takılma sorunu yaşadım ama şuan hiç sorun yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı