Razer Mamba vs ASUS ROG Spatha

nev okms

Hectopat
Arkadaşlar bu iki mouse arasında kaldım. Tavsiyesi olan bilgili ilgili yetkili ve kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
World Of tank oynuyorum bide arada call of tarzı oyunlar ama 5 saatin 4 saati wot oynuyorum ağırlıklı

World Of tank oynuyorum bide arada call of tarzı oyunlar ama 5 saatin 4 saati wot oynuyorum ağırlıklı

Mamba gayet güzel, sensöründe hafif sıkıntılar var. Ama dert edilecek bir sorun değil bence. İstersen Mamba alabilirsin.

1 yıl Mamba TE kullandım, tavsiye etmiyorum. Aynı fareden ilki 7. ayda bozuldu, belki önceki sorunludur diye ikincisinde de aynısından aldım (garantiyle uğraşmak istemedim) ve gene benzer sorunlar yaşadım. Asus ROG Spatha nasıldır bilemem ama SteelSeries Rival 700 ya da çok daha uygun fiyatlı Rival 300'ü tavsiye ederim.

Corsair markalı ürünün kablosuz seçeneği olsa güzel ürün aslında,ben kablodan sıkıldım o yüzden isimlerini yazdığım ürünlere yöneldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…