Razer Mamba Wireless Alınır mı?

Bütçe
500 TL

Octagon

Hectopat
Merhabalar,
Birkaç yıldır SteelSeries Rival 600 kullanıyorum. Gayet memnun olsam da haliyle eskimeye başladı. Ayrıca kablosunun aşırı uzun olması ve dolayısıyla aşınmaya (Kablo çok uzun olduğu için sürekli masanın arka tarafında düşüyor ve hareket ettirince masaya sürtünüyor.) başlaması sebebiyle yeni kablosuz bir fare almaya karar verdim. İnternette farelere göz atarken Razer Mamba Wireless'ı gördüm. Fiyatı Türkiye fiyatına göre gayet uygun. Kargo ve gümrük ekledikten sonra yaklaşık 500 TL'ye denk geliyor. Forumda hakkında pek konu bulamayınca kendim konu açayım dedim. Sizlere sormak istediğim birkaç şey var:

• Kronik sorunlar vb. var mı?
  • EFT, R6 gibi oyunlarda gecikme değerleri önemli. Bunun sorun olacağını düşünmüyorum ama yine de sormak istedim.
  • 1-2 yıl içerisinde bozulacak bir fare almak istemiyorum. 1-2 yıl içerisinde bozulur mu?
  • Rival 600'ü bırakmaya değer mi? Kendisi gayet iyi çalışıyor ancak yukarıda da belirttiğim gibi kablolu olması sıkıntı çıkarıyor.
  • Amazon'da satılan Mamba Wireless ile şu Mamba Wireless bire bir aynı (2018) ve orijinal mi? Daha uygun bir fiyat görünce ister istemez bu endişe oluşuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Kronik sorunlar vb. var mı?
Yok.
  • EFT, R6 gibi oyunlarda gecikme değerleri önemli. Bunun sorun olacağını düşünmüyorum ama yine de sormak istedim.
Kullandığı sensör 5G optik sensör, gecikme sorunu vs. olmaz.
  • 1-2 yıl içerisinde bozulacak bir fare almak istemiyorum. 1-2 yıl içerisinde bozulur mu?
Razer ürünleri genel olarak kaliteli ve uzun ömürlüdür.
  • Amazon'da satılan Mamba Wireless ile şu Mamba Wireless bire bir aynı (2018) ve orijinal mi? Daha uygun bir fiyat görünce ister istemez bu endişe oluşuyor.
İkisi de aynı ve orijinal. Eski Mamba Wireless piyasadan kaldırıldı.
  • Rival 600'ü bırakmaya değer mi? Kendisi gayet iyi çalışıyor ancak yukarıda da belirttiğim gibi kablolu olması sıkıntı çıkarıyor.
Kablosuz bir fare istiyorsanız değer. Biraz da size kalmış.

Mamba Wireless dışında benim önerim Basilisk X Hyperspeed. Teknik özellikleri benzer ama kablosuz performansı daha iyi ve daha güncel bir model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…