The Skywalker Dude
Hectopat
Daha fazla
Deathadder benimde aklımda aslında, şuanki faremin kablosundan duyduğum rahatsızlığı onda hissetmeyebilirim diye düşünüyorum, örgü kablo çünkü. Rival300 düz plastik kablo kullanırken rahatsız ediyor.Kesinlikle G305 öneririm. Lityum pil ile 90g civarı bir ağırlığa düşüyor, kablosuz bir mouse'a göre bir hayli hafif.
Razer'ın Viper ve Deathadder dışındaki farelerini önermiyorum, kronik sorunlarla dolular. Corsair'ın hiçbir faresini önermiyorum, fare yapmayı hiç beceremiyorlar.
Dart aşıyor hocam. Mamba 550 tl onuda alırsam kara cumada almayı düşünüyorum.g305 ise şekli hoşuma gitmiyor açıkcasıSanırım bütçeniz 500-700 TL arası bir bütçe. Bu bütçede önerebileceğim kablosuz mouseler:
Logitech G305
HyperX Pulsefire Dart
Razer Mamba Wireless Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol (bunun linkini koyayım dedim diğer Mamba ile karışmasın)
Corsair Harpoon RGB Wireless
Corsair'ın hiçbir faresini önermiyorum, fare yapmayı hiç beceremiyorlar.
O zaman farede baktığımız şeyler farklı diyelim.Burada haksızlık yapmışsınız gibi. Ürün kaliteleri ve satış sonrası destekleri gayet iyi.
Skatez ve malzeme kalitesi Logitech ile aynı diyebilirim. Logitech tarafında G402 ve G502, Corsair tarafında ise M65 ve Glaive kullandım.O zaman farede baktığımız şeyler farklı diyelim.
Kabloları, skatezleri, mouse ağırlıkları ve tuş hissiyatlarını ben beğenmiyorum. iCUE'nun da pek hoşuma gittiği söylenemez.
Çok subjektif bir yaklaşıma sahipsiniz, ama olsun. Farklılık iyidir.Model O, Razer Viper ile kabloları kıyaslanamayacak kadar kötü Corsair farelerin. Esnek olmayan her kablo benim için kötüdür. Skatezleri de normal skatez işte, iyi bir tarafı yok, dediğin gibi çoğu farede gördüğümüz skatezler standart.
Markalar RGB'den yazılımdan çok kablo kalitesine önem vermeli. Viper, MM710 ve Model O dışında hepsinin kablosu çöp.
Bence farelerinin hiçbir albenisi yok. 120g fareyi oyuncu faresi diye tanıttıklarında insanlar bir yerleriyle gülüyor artık.