E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #1 Herkese selamlar, gözüm gibi baktığım Razer Mamba Wireless faremi satmaya karar verdim. 0 ayarında sayılır, kutusu kayıp. 1.5 aydır bende. Topu topu 15 gün adam akıllı kullanmışımdır. Detaylı fotoğrafları ve incelemesi burada. Fiyat olarak 650 düşünüyorum. Takas olabilir belki. Discord adresim: メEmrella#0001 Herkese teşekkür ederim.
Herkese selamlar, gözüm gibi baktığım Razer Mamba Wireless faremi satmaya karar verdim. 0 ayarında sayılır, kutusu kayıp. 1.5 aydır bende. Topu topu 15 gün adam akıllı kullanmışımdır. Detaylı fotoğrafları ve incelemesi burada. Fiyat olarak 650 düşünüyorum. Takas olabilir belki. Discord adresim: メEmrella#0001 Herkese teşekkür ederim.
F F.Baha Centipat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 538 Çözümler 5 Yer Merkezefendi/Denizli 19 Mayıs 2021 #2 Takas ne ile yapıyorsunuz?
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2021 #3 F.Baha dedi: Takas ne ile yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tekliflere göre hocam, aklıma yatarsa yaparız. Yer: Ankara.
F.Baha dedi: Takas ne ile yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Tekliflere göre hocam, aklıma yatarsa yaparız. Yer: Ankara.