süpercalican Hectopat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 172 Makaleler 1 Yer zonguldak ereğli Daha fazla Meslek memur 4 Ocak 2019 #11 @chnzcn Kraken Pro V2 ürünü Razer Kraken Chroma 7.1 V2 ürününden daha başarılı tecrübeyle sabit.
ShadowMaster Megapat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2019 #12 süpercalican dedi: @chnzcn Kraken Pro V2 ürünü Razer Kraken Chroma 7.1 V2 ürününden daha başarılı tecrübeyle sabit. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatmış olacağım fakat bunu görüp de cevap vermemezlik yapamam. Nasıl bu kulaklık Kraken 7.1 V2'den iyi diyebiliyorsunuz. 7.1 modelinin teknik özelliklerinin daha iyi olmasına rağmen. Kendim bizzat 7.1 v2 kullandım
süpercalican dedi: @chnzcn Kraken Pro V2 ürünü Razer Kraken Chroma 7.1 V2 ürününden daha başarılı tecrübeyle sabit. Genişletmek için tıkla... Konuyu hortlatmış olacağım fakat bunu görüp de cevap vermemezlik yapamam. Nasıl bu kulaklık Kraken 7.1 V2'den iyi diyebiliyorsunuz. 7.1 modelinin teknik özelliklerinin daha iyi olmasına rağmen. Kendim bizzat 7.1 v2 kullandım