Razer marka farelerin sürekli scroll tuşunun bozulması

Direk Avrupa ile konuştum ben buradaki servis zaten aranmaz. Sattım kulaklığı dün Razer BlackShark V2 aldım.
Ben de yarın teknik servisi arayıp durumu izah edeceğim. Sıktı artık sürekli gönder yenisini al. Bir çare önersinler artık.

Türkiye skimpflasyon ve shrinkflasyon dönemine girdiği için artık şirketler zam yapmak yerine size sunulan ürün ve hizmetin kalitesini düşürüyor. Avrupa'da alacağın Razer marka ile Türkiye'de alacağın Razer marka bir değil. O yüzden marka takıntını bırak. Avrupa'da içtiğin kolanın yediğin nutellanın bile farkı var. Dandik denilen ürünleri al daha fazla dayandığını görürsün.

Biliyorum hocam. Marka takıntısı değil, zamanında almıştım güzel bir fiyata. Ürünün serilerinde sürekli scroll sorun çıkartıyor. Sanırım muadil ürün için teknik servisin rapor yazması gerek. Raporda hangi ürün belirtilirse artık ona eyvallah. Yoksa iade alacağım.

Razer dayanıklılık olarak hiçbir zaman iyi olmadı. En az 10 senedir böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…