PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.480 Çözümler 15 9 Eylül 2023 #1 Razer BlackShark V2 Pro kulaklık aldım. Dort bes ayi dolmadan mikrofonun jak girisinin takildigi delik bozuldu. Araştırıyorum servis bulamıyorum. Ne yapacağım? Nereye basvurup, gonderecegim? Kutunun uzerinde "bilkom guvencesiyle" yazıyor.
Razer BlackShark V2 Pro kulaklık aldım. Dort bes ayi dolmadan mikrofonun jak girisinin takildigi delik bozuldu. Araştırıyorum servis bulamıyorum. Ne yapacağım? Nereye basvurup, gonderecegim? Kutunun uzerinde "bilkom guvencesiyle" yazıyor.
oblivist Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #2 PORSHİUS dedi: Razer BlackShark V2 Pro kulaklık aldım. Dort bes ayi dolmadan mikrofonun jak girisinin takildigi delik bozuldu. Araştırıyorum servis bulamıyorum. Ne yapacağım? Nereye basvurup, gonderecegim? Kutunun uzerinde "bilkom guvencesiyle" yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bilkom müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz veya satın aldığınız mağaza ile.
PORSHİUS dedi: Razer BlackShark V2 Pro kulaklık aldım. Dort bes ayi dolmadan mikrofonun jak girisinin takildigi delik bozuldu. Araştırıyorum servis bulamıyorum. Ne yapacağım? Nereye basvurup, gonderecegim? Kutunun uzerinde "bilkom guvencesiyle" yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bilkom müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz veya satın aldığınız mağaza ile.
INEVITABLE Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 9 Eylül 2023 #3 Buradan yardım alabilirsiniz bilkom guvencesiyle yaziyor ise. Bilkom | Türkiye'nin Dijital Yaşam Koçu www.bilkom.com.tr
Buradan yardım alabilirsiniz bilkom guvencesiyle yaziyor ise. Bilkom | Türkiye'nin Dijital Yaşam Koçu www.bilkom.com.tr
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.480 Çözümler 15 9 Eylül 2023 #4 INEVITABLE dedi: Buradan yardım alabilirsiniz bilkom guvencesiyle yaziyor ise. Bilkom | Türkiye'nin Dijital Yaşam Koçu www.bilkom.com.tr Genişletmek için tıkla... Servis noktalarının birinin izmirde digerinin Trabzon da olduğu yazıyor. Koskoca Razer diye aldik. Neden boyle bir servis yönetimi var?
INEVITABLE dedi: Buradan yardım alabilirsiniz bilkom guvencesiyle yaziyor ise. Bilkom | Türkiye'nin Dijital Yaşam Koçu www.bilkom.com.tr Genişletmek için tıkla... Servis noktalarının birinin izmirde digerinin Trabzon da olduğu yazıyor. Koskoca Razer diye aldik. Neden boyle bir servis yönetimi var?
oblivist Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #5 PORSHİUS dedi: Servis noktalarının birinin İzmir'de digerinin Trabzon da olduğu yazıyor. Koskoca Razer diye aldik. Neden boyle bir servis yönetimi var? Genişletmek için tıkla... Telefon numarası ile İletişime geçin geçtikten sonra vermiş oldukları kargo koduyla başka bir şubeden oraya kargolayabilirsiniz.
PORSHİUS dedi: Servis noktalarının birinin İzmir'de digerinin Trabzon da olduğu yazıyor. Koskoca Razer diye aldik. Neden boyle bir servis yönetimi var? Genişletmek için tıkla... Telefon numarası ile İletişime geçin geçtikten sonra vermiş oldukları kargo koduyla başka bir şubeden oraya kargolayabilirsiniz.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 9 Eylül 2023 #6 PORSHİUS dedi: Servis noktalarının birinin İzmir'de digerinin Trabzon da olduğu yazıyor. Koskoca Razer diye aldik. Neden boyle bir servis yönetimi var? Genişletmek için tıkla... Nolucakdı hocam 81 ildemi olacaktı çoğu markanınkide böyle.
PORSHİUS dedi: Servis noktalarının birinin İzmir'de digerinin Trabzon da olduğu yazıyor. Koskoca Razer diye aldik. Neden boyle bir servis yönetimi var? Genişletmek için tıkla... Nolucakdı hocam 81 ildemi olacaktı çoğu markanınkide böyle.