Hysura Picopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 81 Çözümler 1 7 Nisan 2022 #1 Razer Blackwidow V3 TKL ‘de space butonu hafif sallanıyor normal midir veya çözümü var mıdır?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 7 Nisan 2022 #2 Nasıl sallanıyor videosunu atma şansınzı var mı Black Widow kullanıcısıyım bende.
Hysura Picopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 81 Çözümler 1 7 Nisan 2022 #3 ReznooW dedi: Nasıl sallanıyor videosunu atma şansınzı var mı Black Widow kullanıcısıyım bende. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buraya video yükleyemediğimden YT'ye yükledim.
ReznooW dedi: Nasıl sallanıyor videosunu atma şansınzı var mı Black Widow kullanıcısıyım bende. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buraya video yükleyemediğimden YT'ye yükledim.
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.992 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 7 Nisan 2022 #4 Normaldir diye düşünüyorum.
Commanjettere Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 192 7 Nisan 2022 #5 bir sıkıntısı yokmuş, gönül rahatlığıyla kullanıma devam edebilirsin
Hysura Picopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 81 Çözümler 1 7 Nisan 2022 #6 Commanjettere dedi: Bir sıkıntısı yokmuş, gönül rahatlığıyla kullanıma devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun, bende takıntı yapmıştı bir sorun var sanıyordum. Takıntımı da yendim rahat rahat kullanıyorum
Commanjettere dedi: Bir sıkıntısı yokmuş, gönül rahatlığıyla kullanıma devam edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun, bende takıntı yapmıştı bir sorun var sanıyordum. Takıntımı da yendim rahat rahat kullanıyorum
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 7 Nisan 2022 #7 Aynısı benim de 2019 model klavyemde de var sorun yok.
Hysura Picopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 81 Çözümler 1 7 Nisan 2022 #8 ReznooW dedi: Aynısı benim de 2019 model klavyemde de var sorun yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
ReznooW dedi: Aynısı benim de 2019 model klavyemde de var sorun yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim