Razer mi, Logitech mi, SteelSeries mi?

Razer mi Logitech mi SteelSeries mi?

• Razer

Oy: 34 36,2%
  • Logitech

Oy: 23 24,5%
  • SteelSeries

Oy: 37 39,4%

• Oy verenlerin toplamı
    94

Alp135

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar, baslikta belirttigim gibi Razer mi, Logitech mi, SteelSeries mi? Razer Blackwidow 2014 alacagim kesin fakat mouse konusunda kararsiz kaldim. Su an Logitech G502 kullaniyorum. Artik bozuldu bozulacak. Kisaca hangisini tercih etmeliyim? Kulaklik olarak Razer Tiamat 7.1 alacagim. Mouseu kararlastiramadim dedigim gibi. Simdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylediğin 3 markada kendini kanıtlamış ve süper işler çıkaran markalar fakat benim gözümde razer bir tık daha yukarıdadır o yüzden sizede razer önereceğim.

Eğer set takıntın yoksa Razer Blackwidow'un yanına SteelSeries Rival 300'ü tavsiye ederim. Rival 300 dışında Razer'ın Mamba Tournament Edition veya DeathAdder Chroma'sını da alabilirsin ama ben Rival 300'ü daha çok beğenmiştim kullandığım dönemde. Kulaklık olarak tavsiyede bulunamam çünkü şu ana kadar Logitech G430 ve Razer Kraken Chroma 7.1 dışında bir model kullanmadım.

Model olarak belirtirsen seçelim ama marka olarak bunu al dememiz fanboyluk olur. Razer Deathadder Chroma tercih edebilirsin, bu arada Mamba T.E'yi bizzat kullandım gayet rahat bir mouse.

Rival 700 almayi dusunuyordum. Mouse iyimi ? Kullanan arkadaslar var mi? Bir de bir arkadas Tiamat 7.1 kotu demis. Peki ne onerebilirsin? Daha cok FPS oyuncusuyum. Simdiden tesekkurler.

Birde bir arkadas model belirtirmisin demis zaten aklimda olanlar sunlar Razer Ouroboros Elite Ambidextrous veya SteelSeries Rival 700. Hangisi daha iyidir? Logitech almayi pek dusunmuyorum artik.

Siberia Elite Prism alabilirsin kulaklık olarak. Mouse olarak Rival 700 daha güzel bir mouse bence. Klavye olarak da Corsair K70'e bakabilirsin. Blackwidow'un switchlerinden çok daha kaliteli switchler kullanıyor.

Corsair urunleri sanirim Turkiye de yok. Bu arada ben alacagim klavyeden cok fazla ses cikmasini istiyorum. Razer Blackwidow Ultimate 2014 gibi ses cikarabilen baska klavye varmi?

Mouse konusunda aslında marka önemli değil dpi önemli ve farenin eline oturması önemli

Nasil bir mouse onerirsin?

Edit : Sanirim Razer cok kalitesiz switch kullaniyormus. Bir Ingiliz arkadas Razer in Khali denen Cin mali switchlerini kullandigini iddia ediyor. Bu dogrumudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…