Razer mı, Thermaltake mi ?

Razer'a o kadar para vermeyin. Amazon' dan alın. 180 TL civarına geliyor.(3 kat daha ucuz) Yukarıdaki yorumların çoğu ezbere yapılmış. Razer diye en iyi olmak zorunda değil. Ben Siberia V3 tavsiye ederim. Razer uzun kullanımda rahatsız ediyor. Siberia çok daha konforlu. HyperX Cloud 2' de çok başarılı.

Benim şahsi görüşüm Tt'den yana. Klavyesini kullanıyorum. Şu anda bir problem çıkmadı. Ayrıca @Terdis karşılaştırmanızda ki benzetmelere'de katılmıyorum. Thermaltake birçok alanda ün kazanmış bir firma. Kasalarından güç kaynaklarına, soğutmasından ekipmanlarına gayet kaliteli. Benim görüşüm bu şekildedir. Tt kulaklığında 5+1 olması'da cabası. Bence almadıysanız Tt Shock alın derim.
Ama bir RAZER değil...

Tedis arkadaşımız fan boyluk yapmayalım razer çok iyi değil hatta kulaklaklık yapmakta berbatlar.

GamesLoad hangi kulaklıktan bahsediyorsun ? Razer'sa haksızsın çünkü turnuvalarda çok kişi kulanmaz razer i hattta profesyonel oyuncular hyper cloud 2 kulanır.

Benim şahsi görüşüm Tt'den yana. Klavyesini kullanıyorum. Şu anda bir problem çıkmadı. Ayrıca @Terdis karşılaştırmanızda ki benzetmelere'de katılmıyorum. Thermaltake birçok alanda ün kazanmış bir firma. Kasalarından güç kaynaklarına, soğutmasından ekipmanlarına gayet kaliteli. Benim görüşüm bu şekildedir. Tt kulaklığında 5+1 olması'da cabası. Bence almadıysanız Tt Shock alın derim.
Çoktan aldım hocam Thermaltake. Teşekkür ederim yinede. 2 ürüne de Vatan'da yakından baktım ve inceleme fırsatım oldu. Razer Kraken değilde bir tane daha vardı Razer'ın kulaklığı ismi aklımda değil o daha sağlamdı Tt'den fakat fiyatı fazla yüksekti ama Kraken ile Shock One'ı karşılaştırınca Shock One daha ağır basıyordu. Tercihim Tt Shock One oldu. Oradaki çalışan arkadaşlarda sizle aynı şeyi söylediler. Tt o kadar kötü bir firma değil dediler. Ayrıca ürünlerine baktım da burdaki arkadaşların bazıları aşırı kötü demiş Şahin-Ferrari falan. Şu an aldığım için pişman değilim. Araştırdığım kadarıyla cidden güzel ürünlere de sahipler.

Çoktan aldım hocam Thermaltake. Teşekkür ederim yinede. 2 ürüne de Vatan'da yakından baktım ve inceleme fırsatım oldu. Razer Kraken değilde bir tane daha vardı Razer'ın kulaklığı ismi aklımda değil o daha sağlamdı Tt'den fakat fiyatı fazla yüksekti ama Kraken ile Shock One'ı karşılaştırınca Shock One daha ağır basıyordu. Tercihim Tt Shock One oldu. Oradaki çalışan arkadaşlarda sizle aynı şeyi söylediler. Tt o kadar kötü bir firma değil dediler. Ayrıca ürünlerine baktım da burdaki arkadaşların bazıları aşırı kötü demiş Şahin-Ferrari falan. Şu an aldığım için pişman değilim. Araştırdığım kadarıyla cidden güzel ürünlere de sahipler.

Hayırlı olsun :). Pek pişman olacağınızı sanmıyorum. Çünkü o turnuva sınıfı bir ürün. Yani profesyonel oyuncuların deneyimleri dinlenilerek tasarlandı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı