Eqsionix Femtopat Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 Razer'dan mouse aldım ama FPS düşüşü var uygulamadan 500 Hz'ye çektim en düşüğü hâlâ var. Neden olabilir? Ben ekranın 60 Hz olmasından şüpheleniyorum.
Razer'dan mouse aldım ama FPS düşüşü var uygulamadan 500 Hz'ye çektim en düşüğü hâlâ var. Neden olabilir? Ben ekranın 60 Hz olmasından şüpheleniyorum.
Kuina Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #2 Ekran ayarlarından monitörün Hz'sini kontrol et mouseyle ne alakası var. Buraya göz at Çözüldü: Razer DeathAdder V2 FPS düşürüyor Artı 0 Eksi
Ekran ayarlarından monitörün Hz'sini kontrol et mouseyle ne alakası var. Buraya göz at Çözüldü: Razer DeathAdder V2 FPS düşürüyor
KS KS Eqsionix Femtopat Katılım 7 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 Kuina dedi: Ekran ayarlarından monitörün Hz'sini kontrol et mouseyle ne alakası var. Buraya göz at Çözüldü: Razer DeathAdder V2 FPS düşürüyor Genişletmek için tıkla... Önceki mouse da niye yoktu bunu takınca oldu. Artı 0 Eksi
Kuina dedi: Ekran ayarlarından monitörün Hz'sini kontrol et mouseyle ne alakası var. Buraya göz at Çözüldü: Razer DeathAdder V2 FPS düşürüyor Genişletmek için tıkla... Önceki mouse da niye yoktu bunu takınca oldu.