JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 11 Mayıs 2025 #1 Razer mousumun sol kliğine 'e' tuşumu atamak istiyorum ve anlıycanız macro olmasını istiyorum. E tuşuyla işim bittiğinde geri aynı sol tık özeliğine devam etmesini istiyorum, bana fotoğrafla anlatabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2025
Razer mousumun sol kliğine 'e' tuşumu atamak istiyorum ve anlıycanız macro olmasını istiyorum. E tuşuyla işim bittiğinde geri aynı sol tık özeliğine devam etmesini istiyorum, bana fotoğrafla anlatabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden.
enes584458 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 545 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #2 Razer United States | For Gamers. By Gamers. Sitesinden yazılımını indirip macro atayabilirsiniz.
JBKARTAL Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 850 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 11 Mayıs 2025 #3 enes584458 dedi: Razer United States | For Gamers. By Gamers. sitesinden yazılımını indirip macro atayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorun o değil uygulamada nasıl atıycam onu bilmiyorum.
enes584458 dedi: Razer United States | For Gamers. By Gamers. sitesinden yazılımını indirip macro atayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sorun o değil uygulamada nasıl atıycam onu bilmiyorum.