Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2017 #11 Yasin Ayata dedi: Nedense çok hoşuma gitti klavyeyi kesinleştirdim ama bu mouse modelleri arasında kaldım Genişletmek için tıkla... Senin tercihin sonuçta. Mouse olarak ben olsam Deathadder Elite alırdım.
Yasin Ayata dedi: Nedense çok hoşuma gitti klavyeyi kesinleştirdim ama bu mouse modelleri arasında kaldım Genişletmek için tıkla... Senin tercihin sonuçta. Mouse olarak ben olsam Deathadder Elite alırdım.
Yasin Ayata Megapat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 50 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2017 #12 Lactuca dedi: Mağazada deneyerek almalısın. Genişletmek için tıkla... Ürünün açık olduğu bir mağaza biliyor musunuz acaba? Ben Hepsiburada.com'dan alacaktım da. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2017
Lactuca dedi: Mağazada deneyerek almalısın. Genişletmek için tıkla... Ürünün açık olduğu bir mağaza biliyor musunuz acaba? Ben Hepsiburada.com'dan alacaktım da.
Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.663 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2017 #13 Vatan Bilgisayar'da deneyebilirsiniz.
Yasin Ayata Megapat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 50 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2017 #14 Lactuca dedi: Vatan Bilgisayar'da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Vatan'da Razer ürünleri satılmıyor sanıyordum sitesinde yok çünkü. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2017
Lactuca dedi: Vatan Bilgisayar'da deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Vatan'da Razer ürünleri satılmıyor sanıyordum sitesinde yok çünkü.
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2017 #15 D&R'dan bakabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2017
Lactuca Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 2.663 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2017 #16 Evet, yokmuş. Kusura bakma. Teknosa'dan deneyebilirsin.
Yasin Ayata Megapat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 50 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2017 #17 Femto dedi: Senin tercihin sonuçta. Mouse olarak ben olsam Deathadder Elite alırdım. Genişletmek için tıkla... Deathadder Elite'nin boyutu nasıl acaba? Ben Logitech G300 kullanmıştım yani boyutları yakın mı G300'e? Bir de Mamba hakkında bildikleriniz var mı boyutu özellikleri vb? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2017
Femto dedi: Senin tercihin sonuçta. Mouse olarak ben olsam Deathadder Elite alırdım. Genişletmek için tıkla... Deathadder Elite'nin boyutu nasıl acaba? Ben Logitech G300 kullanmıştım yani boyutları yakın mı G300'e? Bir de Mamba hakkında bildikleriniz var mı boyutu özellikleri vb?
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2017 #18 G300'den daha büyük. Hatta baya daha büyük. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2017
Yasin Ayata Megapat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 50 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2017 #19 Femto dedi: G300 den daha büyük. Hatta baya daha büyük. Genişletmek için tıkla... Deathadder mi Mamba boyutu hakkında bir bilgin var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2017
Femto dedi: G300 den daha büyük. Hatta baya daha büyük. Genişletmek için tıkla... Deathadder mi Mamba boyutu hakkında bir bilgin var mı?
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2017 #20 Yasin Ayata dedi: Deathadder mi mamba boyutu hakkında bir bilgin varmı acaba Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yasin Ayata dedi: Deathadder mi mamba boyutu hakkında bir bilgin varmı acaba Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et