Razer mouse pad alınır mı?

Linlini atar mısınız?

Bu da alternatif olabilir:

Daha karar vermedim dediğim gibi bu mouse padde Pro ile Speed arasındaki fark nedir?

Emin değilim ama bunu alacağım herhalde Razer Gigantus V2 Medium Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe ya da bu Razer Goliathus Büyük Boy 90 X 40 Cm Mousepad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

SteelSeries alacaktım ama merak ediyorum Razer mouse pad alsam daha mı mantıklı olur? Farem Razer Viper 8 KHz.

SteelSeries QcK+ Large Gaming Mouse Pad bunu alacağım SteelSeries olarak, Razer'da karar veremedim.

SteelSeries mousepadi kullanıyorum kenarları 3 yıldır açılmadı ancak düşük sens oynadığım için çok küçük geliyor bana. Daha büyük bir model öneririm. Ayrıca o fiyata asla alınmaz. Bütçe arttırabilirim diyorsanız bu mousepadi alıp da pişman olan görmedim. Başka desen seçenekleri de mevcut.

Steelseries QCK Large iki tane eskittim. İki padi toplam 8 yıl kadar kullandım. Dikiş açılması olayı miyadı dolarken olan bir şey. Sahtesi çok, Hepsiburada üzerinden bile sahtesi satılıyor. Kuzenim sahtesini aldı, ordan biliyorum.
Hyperx padlerin iki çeşidi var yüzey olarak.
Bana sorarsan ne Hyperx ne de Steelseries parasını hakeden padler. Deseni hoşunuza giden ve çok kötü yorumu bulunmayan bir şey alsanız da pek fark etmez.
Ha derseniz ki rekabetçi oyunda gerçekten fark eden bir şey arıyorum. Bunu öneririm:
Vaxee olanını kullanıyorum. Net olarak diyebilirim ki QCK'dan iyi.

90x40 olan piyasada bolca bulunan pad yapısında. 48x40 olan dokusu, kaplaması, dikişi vs. ile üst düzey bir pad. Ne kadar köfte o kadar ekmek diye özetlenebilen bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı