Razer mouse takılıyor

huseyinqvrk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar farem masaüstünde ve oyunlarda birden takılmalar oluyor sağa sola zor dönüyor.
Üstelik DPI'ım şu an 1600, 800'ye çevirdiğimde de takılmalar oluyor.

Mouse: Razer DeathAdder Essential.
DPI: 1600.

Arkadaşlar farem masaüstünde ve oyunlarda birden takılmalar oluyor sağa sola zor dönüyor.

Yazılımı üzerinden bir ayar yapabilirseniz tek çare. Yoksa sensör hasar aldıysa iş zor.

Fareyi yakın zamanda mı aldınız hocam?

Yazılımı yüklemeden önce 800 DPI'dı herhangi bir sorun yoktu, yazılımı indirip DPI'ı 1600 denemek istedim ne olduysa ondan sonra oldu.

(eğer yeni aldıysan) dostum, aynı sorun bende de vardı. Razer Cobra Pro kullanıyordum ve aynı şekilde, her 30 saniyede bir, masaüstü veya oyun olsun, 1-3 saniye arası takılıp geliyordu. Servise götürdüm, ürünün hatalı olduğunu doğruladılar. Bu genellikle Razer'in uygulamalarından kaynaklanıyordu ama normal şartlarda da olmaya başladı. Aynı sorunu diğer Razer Mouse'larımda da yaşadım. Bu yüzden bir servise götür hatalı olduğunu doğrulayacaklar sana değişim veya iade seçeneğini sunacaklar iade yapmanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…