A aje1925 Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar iyi günler iki mouse arasında kaldım ancak tutuş olarak naga daha ağır basıyor, bana önerilerinize açığım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2024
Arkadaşlar iyi günler iki mouse arasında kaldım ancak tutuş olarak naga daha ağır basıyor, bana önerilerinize açığım.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 24 Temmuz 2024 #2 aje1925 dedi: Arkadaşlar iyi günler iki mouse arasında kaldım. Ancak tutuş olarak naga daha ağır basıyor, bana önerilerinize açığım. Genişletmek için tıkla... Daha ağır basmasinin önemi yok. Konuyu açarken başlıkta yazan el boytunuzu ve tutuş stilinizi yazarsanız hızlı öneri alırsınız yerini dikkate almalısınız.
aje1925 dedi: Arkadaşlar iyi günler iki mouse arasında kaldım. Ancak tutuş olarak naga daha ağır basıyor, bana önerilerinize açığım. Genişletmek için tıkla... Daha ağır basmasinin önemi yok. Konuyu açarken başlıkta yazan el boytunuzu ve tutuş stilinizi yazarsanız hızlı öneri alırsınız yerini dikkate almalısınız.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 24 Temmuz 2024 #3 Fare alırken ilk dikkat edeceğin şey shape olsun. Eline uymadığı sürece en iyi sensöre sahip olsa ne yazar.
Fare alırken ilk dikkat edeceğin şey shape olsun. Eline uymadığı sürece en iyi sensöre sahip olsa ne yazar.