Razer Nari Ultimate Alınır mı?

Engin_09

Hectopat
Razer Nari Ultimate almayı düşünüyorum. Kulaklık ile ilgili deneyimleri olanların, deneyimlerini paylaşmasından mutluluk duyarım

Razer Nari Ultimate almayı düşünüyorum. Kulaklık ile ilgili deneyimleri olanların, deneyimlerini paylaşmasından mutluluk duyarım
Hocam biliyorum Razer'in kulaklığı olsun, bağlantı adaptörü olsun çok havalı duruyor fakat Arctis 7 2019 alırsan hem rahat hemde iyi bir ses kalitesi alacaksın. Şu sıralar çok fazla kulaklık araştırdım herkes ya Cloud Flight yada Arctis 7 öneriyor. İkisinden birisini al pişman olmazsın ( Eğer Arctis 7 alırsan ekolayzer ayarı yapman gerekli haberin olsun.

Razer nari Ultimate almayı düşünüyorum. Kulaklık ile ilgili deneyimleri olanların, deneyimlerini paylaşmasından mutluluk duyarım
Aldınızmı naptınız bende çok düşündüm ama en son sizin Razer nari Ultimate almaya düşünüyorum. Naptınız bir bilgilendirir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…