Razer opus X kulaklığın mikrofonu bilgisayarda çalışmıyor

faradaay

Centipat
Daha fazla  
Handsfree modunda yapılan şeyleri denedim ayarlarda. Varsayılan yapınca ses komple gidiyor, devre dışı bırakınca düzeliyor. Mikrofonumda bir sıkıntı yok, telefonda çok güzel çalışıyor. İnternette bir video görmüştüm, sesi ve mikrofonu aynı anda kullanamıyormuşum Bluetooth kulaklıkta. Ama ne alaka, ben bunu oyuncu kulaklığı diye aldım ve bilgisayar için yapılan bir kulaklık bu. Böyle saçma bir şey olmaz diye düşünüyorum. Yardımcı olabilecek birisi vardır umarım. Razer Support'a da yazdım, beni resmi kanallara yönlendirdi. Oradan da bir sonuç alamadım.

Hocam Windows ile Bluetooth kulaklıklar düzgün çalışamıyor, zaten bu kulaklığın oyuncu kulaklığıda mobil oyunculuk için geçerli. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, mikrofonu aktifleştirseniz bile Forza, GTA gibi oyunlarda kısa bir süre içinde ses sorunu oluşuyor. Kendi Dongle'ı bulunan Wireless kulaklıklar daha sorunsuz.

Reis cevabın için teşekkür ederim bende zaten telefonuma almıştım ama asıl pc kulaklığım yandığı için bunu kullanmaya çalışıyordum bi an olsun umut edip kullanırım sanmıştım sanırım olmıyacak 70 lira adaptör masrafı yaptım bide 🤡 neyse sağlık olsun. apexde sesleri boğuk veriyordu zaten umudu keseyim en iyisi

Reis cevabın için teşekkür ederim bende zaten telefonuma almıştım ama asıl PC kulaklığım yandığı için bunu kullanmaya çalışıyordum bir an olsun umut edip kullanırım sanmıştım sanırım olmayacak 70 lira adaptör masrafı yaptım bir de 🤡 neyse sağlık olsun. Apex'de sesleri boğuk veriyordu zaten umudu keseyim en iyisi.

Ben bugün denemek için CS:GO girdim ve zaten seslerde gecikme de var. Yani fazla bir beklentin olmasın derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı