ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar size hangisini alayım? Veya bu fiyata daha iyi alabileceğim kulak üstü bir kablosuz kulaklık var mı? Q10i bu fiyat farkına değer mi? Razer Opus X - Soundcore Life Q10i Karşılaştırması - Epey Epey - Razer Opus X - Soundcore Life Q10i özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
Arkadaşlar size hangisini alayım? Veya bu fiyata daha iyi alabileceğim kulak üstü bir kablosuz kulaklık var mı? Q10i bu fiyat farkına değer mi? Razer Opus X - Soundcore Life Q10i Karşılaştırması - Epey Epey - Razer Opus X - Soundcore Life Q10i özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
Scavenger Picopat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #2 Razer hakkinda bir bilgim yok fakat anker güzel marka. Arkadasimdan alip q10i deneyimledikten sonra q35 almistim hala kullaniyorum.
Razer hakkinda bir bilgim yok fakat anker güzel marka. Arkadasimdan alip q10i deneyimledikten sonra q35 almistim hala kullaniyorum.