Echidna Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 87 17 Haziran 2022 #1 https://www.hepsiburada.com/razer-ornata-chroma-v2-membrane-rgb-klavye-pm-HB00000Y7FM4 Şu anda 830 TL olarak gözüküyor klavye membran ama çok şık duruyor eğer bu fiyata iyi mekanik klavyeler varsa önerilerinizi alabilirim. Son düzenleme: 17 Haziran 2022
https://www.hepsiburada.com/razer-ornata-chroma-v2-membrane-rgb-klavye-pm-HB00000Y7FM4 Şu anda 830 TL olarak gözüküyor klavye membran ama çok şık duruyor eğer bu fiyata iyi mekanik klavyeler varsa önerilerinizi alabilirim.
Dunkel.heit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 1.033 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #2 Bahsettiğiniz ürün mekanik değil Membran. Haberiniz olsun.
Rows Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 266 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #3 Alınmaz
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #4 O paraya alınmaz.
Echidna Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 87 17 Haziran 2022 #5 Dunkel.heit dedi: Bahsettiğiniz ürün mekanik değil Membran. Haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Dunkel.heit dedi: Bahsettiğiniz ürün mekanik değil Membran. Haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Evet hocam biliyorum ama bu fiyatada mekanik klavye var mı emin değilim BerkayZ87 dedi: O paraya alınmaz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam öneriniz nedir?
Dunkel.heit dedi: Bahsettiğiniz ürün mekanik değil Membran. Haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Dunkel.heit dedi: Bahsettiğiniz ürün mekanik değil Membran. Haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Evet hocam biliyorum ama bu fiyatada mekanik klavye var mı emin değilim BerkayZ87 dedi: O paraya alınmaz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam öneriniz nedir?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #6 Buna bakabilirsin membran istersen. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com RGB olmazsa da olur dersen şu var. CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102020-TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com
Buna bakabilirsin membran istersen. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com RGB olmazsa da olur dersen şu var. CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM CORSAIR K68 Cherry MX Red Türkçe Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-9102020-TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com
slazenqer1 Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2022 #7 öncelikle merhabalar bende razer ornata chroma var ilk versiyon 2018 yılında almıştım ve hala yepyeni gibi uzun ömürlü zaten razer klavyeleri uzun ömürlü oluyor kendim test ettim fakat onun muadilleri de güzel seçim size kalmış corsair de alınabilir
öncelikle merhabalar bende razer ornata chroma var ilk versiyon 2018 yılında almıştım ve hala yepyeni gibi uzun ömürlü zaten razer klavyeleri uzun ömürlü oluyor kendim test ettim fakat onun muadilleri de güzel seçim size kalmış corsair de alınabilir
4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 28 Haziran 2022 #8 Membran bir klavyeye 830 TL vermek hey Allah'ım sen büyüksün sana sığındım yarabbim.