Razer Ornata Chroma V2 vs Gamepower Starscream

Bütçe
Maks 1000TL

Furkannozzturk3

Megapat
Daha fazla  
Selam.
Bütçem maksimum 1000TL. Bu iki ürün arasında kaldım. Aslında bilgisayarım ve farem gereği SteelSeries eko sisteminden çıkmak istemiyorum ama SteelSeries klavyeleri aşırı pahalı duruyor.
+Gün içinde işim gereği çok fazla yazı yazıyorum ve 8-10 belki daha fazla klavye kullanıyorum.
+Kompakt klavye denedim ama hoşuma gitmedi (Logitech K380)
+ 4 yıldır James Donkey 610s (red Switch) kullanıyorum.
Ürünler aşağıdaki gibi. Ekstra bir öneriniz varsa değerlendirebilirim. Teşekkürler.

Numpad olmayan TKL klavyelerden. Ne kadar hoşunuza gider bilmiyorum ama 1000TL bütçeye SteelSeries ekosisteminden çıkmak istemezseniz ve bilek desteği olma şartı yoksa tercih edebilirsiniz.
Chroma V2'de soyulma vb. sorunlar yaşayan birçok kişi var. Sosyal'de konularını bulabilirsiniz.

Numpad olmayan TKL klavyelerden. Ne kadar hoşunuza gider bilmiyorum ama 1000TL bütçeye SteelSeries ekosisteminden çıkmak istemezseniz ve bilek desteği olma şartı yoksa tercih edebilirsiniz.
Chroma V2'de soyulma vb. sorunlar yaşayan birçok kişi var. Sosyal'de konularını bulabilirsiniz.
Soyulma olayı cynosa da var diye biliyorum, ornata da yok sanırım

Soyulma olayı cynosa da var diye biliyorum, ornata da yok sanırım
Evet hatırladım. Cynosa'da vardı. Özür dilerim.
Razer da güzel bir alternatif, şahsen ekipmanlarımın çoğu SteelSeries olsa düzeni bozmak istemem.

Ben de Viper Mini ve Blackshark V2X kullanıyorum. Tek değiştirmediğim şey klavye kaldı. Numpad gereksiz geliyor, uygun fiyata bulabilirsem güzel bir Razer TKL klavye almayı düşünüyorum :D

Ornata kullanıyorum yazımı çok güzel klavye hissiyat mükemmel. Rbg ve önündeki yumuşak alan çok güzel. Tavsiye ederim.

Evet hatırladım. Cynosa'da vardı. Özür dilerim.
Razer da güzel bir alternatif, şahsen ekipmanlarımın çoğu SteelSeries olsa düzeni bozmak istemem.

Ben de Viper Mini ve Blackshark V2X kullanıyorum. Tek değiştirmediğim şey klavye kaldı. Numpad gereksiz geliyor, uygun fiyata bulabilirsem güzel bir Razer TKL klavye almayı düşünüyorum :D
Yazı yazma olayını da kattığınız için kesinlikle ornata, kalite olarak kıyaslanamazlar bile
Yorumlarınız için çok teşekkürler.
Aslında numpad alışkanlığım var biraz kötü ama şart değil.
Bilek desteği iyi olsa da bazen masada yer açmak için çıkarmak zorunda kalabiliyorum. Apex 3 TKL'yi de gördüm biraz daha araştıracağım kendisini ama ornata da kendine çekiyor. Ona da dediğiniz sorunlar için biraz bakayım.
Yine de siz de Razer almayı düşünüyormuşsunuz demek ki orada bir güzellik var :)

Yine de siz de Razer almayı düşünüyormuşsunuz demek ki orada bir güzellik var :)
Vallahi başta Cynosa Lite düşünüyordum, sonradan kalitesiz gövde mevzularını vb. öğrenince vazgeçtim.
Ornata V2 veya mekanik tercih edersem Blackwidow V3 TKL alabilirim ama daha Blue Switch Gamepower Saber RGB ile gece vakti evi inletirken (müteahhit sağ olsun ses yalıtımı sıfır) Green Switch ile durum nasıl olur hiç bilmiyorum.
Ondan hem oyun için hem de günlük kullanım için kaliteli bir membran alasım var.

Vallahi başta Cynosa Lite düşünüyordum, sonradan kalitesiz gövde mevzularını vb. öğrenince vazgeçtim.
Ornata V2 veya mekanik tercih edersem Blackwidow V3 TKL alabilirim ama daha Blue Switch Gamepower Saber RGB ile gece vakti evi inletirken (müteahhit sağ olsun ses yalıtımı sıfır) Green Switch ile durum nasıl olur hiç bilmiyorum.
Ondan hem oyun için hem de günlük kullanım için kaliteli bir membran alasım var.
O zaman Ornata V2 aldığımda görüşlerimi size iletirim :)
Açıkçası düşününce bir ekosistemim var evet (aerox 3 aldım) lakin çok da oturup onları izlemem, oyunlarda klavye özelindeki ışıklara oturup bakmam. Çok da önemli bir ayrıntı değil benim için. Yani bir iphone-apple watch eko sistem özelliği gibi değil. O yüzden ayrık alsam da fark etmez diyerek az önce hızlıca bir baktığımda ornata v2nin daha güzel olduğuna karar verdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı