alparslann0 Decapat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 68 Yer Keçiören Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 Razer Ornata serisi klavyeler nasıl? Almaya değer mi?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 28 Ağustos 2023 #2 6 yıldır V1 modelini kullanıyorum, keyif klavyesi bunlar. Mis gibi bilek desteği, yumuşak tuşlar, genişlik falan günlük kullanım için 10/10.
6 yıldır V1 modelini kullanıyorum, keyif klavyesi bunlar. Mis gibi bilek desteği, yumuşak tuşlar, genişlik falan günlük kullanım için 10/10.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 28 Ağustos 2023 #3 alparslann0 dedi: Razer Ornata serisi klavyeler nasıl? Almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Zamanında hem işte laptopumda hemde masaüstü bilgisayarım için klavye lazım diye almıştım. Alınır.
alparslann0 dedi: Razer Ornata serisi klavyeler nasıl? Almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Zamanında hem işte laptopumda hemde masaüstü bilgisayarım için klavye lazım diye almıştım. Alınır.
masQee Megapat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 476 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 2600 Gigabyte GTX 1660 SUPER Asus Prime B450m Kioxia 500 gb m2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı 28 Ağustos 2023 #4 Sırf bilek desteği için aldım yumuşak muazzam bir şey. Çoğu pahalı klavyelerde yumuşak deri bilek desteği yok.
Sırf bilek desteği için aldım yumuşak muazzam bir şey. Çoğu pahalı klavyelerde yumuşak deri bilek desteği yok.
alparslann0 Decapat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 68 Yer Keçiören Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #5 kino dedi: 6 yıldır V1 modelini kullanıyorum, keyif klavyesi bunlar. Mis gibi bilek desteği, yumuşak tuşlar, genişlik falan günlük kullanım için 10/10. Genişletmek için tıkla... 534747 dedi: Zamanında hem işte laptopumda hemde masaüstü bilgisayarım için klavye lazım diye almıştım. Alınır. Genişletmek için tıkla... masQee dedi: Sırf bilek desteği için aldım yumuşak muazzam bir şey. Çoğu pahalı klavyelerde yumuşak deri bilek desteği yok. Genişletmek için tıkla... İnternet kafese denk gelmiştim sırf tuş sesi çok hoşuma gittiği için almayı düşündüm ama performansından emin olmadığım için sordum. Yanıtlarınız için teşekkürler.
kino dedi: 6 yıldır V1 modelini kullanıyorum, keyif klavyesi bunlar. Mis gibi bilek desteği, yumuşak tuşlar, genişlik falan günlük kullanım için 10/10. Genişletmek için tıkla... 534747 dedi: Zamanında hem işte laptopumda hemde masaüstü bilgisayarım için klavye lazım diye almıştım. Alınır. Genişletmek için tıkla... masQee dedi: Sırf bilek desteği için aldım yumuşak muazzam bir şey. Çoğu pahalı klavyelerde yumuşak deri bilek desteği yok. Genişletmek için tıkla... İnternet kafese denk gelmiştim sırf tuş sesi çok hoşuma gittiği için almayı düşündüm ama performansından emin olmadığım için sordum. Yanıtlarınız için teşekkürler.