706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 29 Mayıs 2021 #11 tonystark007 dedi: RGB önemli de o fiyat bandında kaliteli bulamadım gerçi Akakçe'ye göre K68 RGB olanı 800-900 arasına düşmüş. Genişletmek için tıkla... O fiyata değmez, 1 senedir bu fiyatlarda geziyor. Kırmızı olan 600-700 bandindayken alınabilir.
tonystark007 dedi: RGB önemli de o fiyat bandında kaliteli bulamadım gerçi Akakçe'ye göre K68 RGB olanı 800-900 arasına düşmüş. Genişletmek için tıkla... O fiyata değmez, 1 senedir bu fiyatlarda geziyor. Kırmızı olan 600-700 bandindayken alınabilir.
tonystark007 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 863 Çözümler 1 Yer Manhattan , New York 29 Mayıs 2021 #12 James Z. Hetfield dedi: K68 tabii ki daha iyi. Sesi de daha azdı diye hatırlıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kesinlikle K68'i tercih edeceğim bu videodan sonra.
James Z. Hetfield dedi: K68 tabii ki daha iyi. Sesi de daha azdı diye hatırlıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kesinlikle K68'i tercih edeceğim bu videodan sonra.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #13 İsterseniz buna da bakabilirsiniz: COOLER MASTER CK550 V2 Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA COOLER MASTER CK550 V2 Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CK-550-GKTR1-TU ITOPYA'da. www.itopya.com
İsterseniz buna da bakabilirsiniz: COOLER MASTER CK550 V2 Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA COOLER MASTER CK550 V2 Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CK-550-GKTR1-TU ITOPYA'da. www.itopya.com
tonystark007 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 863 Çözümler 1 Yer Manhattan , New York 29 Mayıs 2021 #14 706143 dedi: O fiyata değmez, 1 senedir bu fiyatlarda geziyor. Kırmızı olan 600-700 bandindayken alınabilir. Genişletmek için tıkla... Önümüzde herhangi bir indirim var mı 20-25 gün bekleyebilirim.
706143 dedi: O fiyata değmez, 1 senedir bu fiyatlarda geziyor. Kırmızı olan 600-700 bandindayken alınabilir. Genişletmek için tıkla... Önümüzde herhangi bir indirim var mı 20-25 gün bekleyebilirim.
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 29 Mayıs 2021 #15 Rivadex dedi: İsterseniz buna da bakabilirsiniz: COOLER MASTER CK550 V2 Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA COOLER MASTER CK550 V2 Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CK-550-GKTR1-TU ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bu fiyatı hak etmiyor. tonystark007 dedi: Önümüzde herhangi bir indirim var mı 20-25 gün bekleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hiç belli olmuyor, ITOPYA sürekli indirim yapıyor.
Rivadex dedi: İsterseniz buna da bakabilirsiniz: COOLER MASTER CK550 V2 Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA COOLER MASTER CK550 V2 Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CK-550-GKTR1-TU ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bu fiyatı hak etmiyor. tonystark007 dedi: Önümüzde herhangi bir indirim var mı 20-25 gün bekleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hiç belli olmuyor, ITOPYA sürekli indirim yapıyor.
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #16 tonystark007 dedi: Önümüzde herhangi bir indirim var mı 20-25 gün bekleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam attığım klavyeye bakın isterseniz, Brown Switch kullanıyor ve Hot swappable özelliği var.
tonystark007 dedi: Önümüzde herhangi bir indirim var mı 20-25 gün bekleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam attığım klavyeye bakın isterseniz, Brown Switch kullanıyor ve Hot swappable özelliği var.
tonystark007 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 863 Çözümler 1 Yer Manhattan , New York 29 Mayıs 2021 #17 James Z. Hetfield dedi: Bu fiyatı hak etmiyor. Hiç belli olmuyor, İtopya sürekli indirim yapıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman takibe alayım. FlexR dedi: Hocam attığım klavyeye bakın isterseniz, brown Switch kullanıyor ve hot swappable özelliği var. Genişletmek için tıkla... Türkçe değil ve ufakmış ellerim biraz büyüktür
James Z. Hetfield dedi: Bu fiyatı hak etmiyor. Hiç belli olmuyor, İtopya sürekli indirim yapıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman takibe alayım. FlexR dedi: Hocam attığım klavyeye bakın isterseniz, brown Switch kullanıyor ve hot swappable özelliği var. Genişletmek için tıkla... Türkçe değil ve ufakmış ellerim biraz büyüktür
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 29 Mayıs 2021 #18 tonystark007 dedi: O zaman takibe alayım. Genişletmek için tıkla... Ben de bir ara almayı düşünüyordum indirimde de vazgeçtim.
tonystark007 dedi: O zaman takibe alayım. Genişletmek için tıkla... Ben de bir ara almayı düşünüyordum indirimde de vazgeçtim.
tonystark007 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 863 Çözümler 1 Yer Manhattan , New York 29 Mayıs 2021 #19 James Z. Hetfield dedi: Ben de bir ara almayı düşünüyordum indirimde de vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Özelliklerinden dolayı mı yoksa başka bir sebepten mi vazgeçtiniz?
James Z. Hetfield dedi: Ben de bir ara almayı düşünüyordum indirimde de vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Özelliklerinden dolayı mı yoksa başka bir sebepten mi vazgeçtiniz?
James Z. Hetfield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 3.637 Makaleler 3 Çözümler 14 29 Mayıs 2021 #20 tonystark007 dedi: Özelliklerinden dolayı mı yoksa başka bir sebepten mi vazgeçtiniz? Genişletmek için tıkla... Yok, başka sebepten. Zaten o bütçedeki en iyi klavyelerden. Bir de, %60 klavye sevdiğim için.
tonystark007 dedi: Özelliklerinden dolayı mı yoksa başka bir sebepten mi vazgeçtiniz? Genişletmek için tıkla... Yok, başka sebepten. Zaten o bütçedeki en iyi klavyelerden. Bir de, %60 klavye sevdiğim için.