Razer Ornata V3 alınır mı?

Kaanjk

Centipat
Daha fazla  
Razer Ornata V3 almayı düşünüyorum. Fiyatına değer mi sizce? Başka önerecek olursanız 1, 1.5k civarı bütçem var ve Razer olursa daha güzel olur, teşekkürler.

Razer Ornata V3 almayı düşünüyorum. Fiyatına değer mi sizce? Başka önerecek olursanız 1, 1.5k civarı bütçem var ve Razer olursa daha güzel olur, teşekkürler.

Alınmaz bu klavyenin normal fiyatı 1500TL ama ilk kullanıcı indirimi diye ucuz. Bende yedek klavye olarak satın aldım. Satıcı güvenilir. PTT ile evinize kadar geliyor gümrük işlemi bitince.

6 aydır kullanıyorum. Üzerine muhallebi döktüm sonrasında her şeyi çıkarıp yıkadım güneşin altına kurutmaya bıraktım tekrar taktığımda ve güncel olarak kullanışımda W bazen basıyor bazen basmıyor onun dışında sorun yok. Konfor kullanış vb olarak güzel aşırı ses yapmıyor ama AliExpress'den 1K civarı daha iyi klavye alabilirsiniz.

Üstteki arkadaşın attığını alabilirsiniz bende almayı düşünüyorum Z11 bulabilirseniz z11 alın.

Ama AK871 daha çok öneririm.

Ben kullandım ancak hoşuma gitmeyen 2 şey var.

İlki klavyenin bilek kısmı çok fazla leke tutuyor leke dediğim el parmak izi dahil. Silmekten yoruluyordum. Böyle bir takıntınız varsa hoşunuza gitmeyebilir.

Asıl problem ise oyuncu klavyesi ama belli başlı bazı 3 tuş kombinasyonları çalışmıyor yani kısaca 3 tuşa aynı anda basılamıyor. Bazı kombinasyonlarda olmuyor bende denk geldiği için canımı sıktı dedim sadece bende mi diye baktım nette özellikle Razer forumlarında çok kişi aynı şeyi söylemiş hatta oradaki başka kombinasyonları da denedim evet çalışmıyor.

Daha sonra sattım yerine bu klavyeyi aldım.

Şu an aşırı memnunum ışıklar Razer kadar canlı.

Programda bir sorun hiç yaşamadım gayet iyi çalışıyor istediğin rengi vs atayabiliyorsun.

En sevdiğim kısım ise makro tuşları MMO ve MOBA da çok işe yarıyor.

Klavye basım hissi bana göre çok güzel.

Full multimedya tuşları var. Tavsiye ederim fiyat da uygun.

İlki klavyenin bilek kısmı çok fazla leke tutuyor leke dediğim el parmak izi dahil. Silmekten yoruluyordum. Böyle bir takıntınız varsa hoşunuza gitmeyebilir.

Asıl problem ise oyuncu klavyesi ama belli başlı bazı 3 tuş kombinasyonları çalışmıyor yani kısaca 3 tuşa aynı anda basılamıyor. Bazı kombinasyonlarda olmuyor bende denk geldiği için canımı sıktı dedim sadece bende mi diye baktım nette özellikle Razer forumlarında çok kişi aynı şeyi söylemiş hatta oradaki başka kombinasyonları da denedim evet çalışmıyor.

Programda bir sorun hiç yaşamadım gayet iyi çalışıyor istediğin rengi vs atayabiliyorsun.

Ornata V3 Ben genelde günlük kullanım için kullanıyorum dediğiniz gibi oyun oynanmıyor bende de 3'den fazla tuşa basılmıyor.

Ornata V3 ben genelde günlük kullanım için kullanıyorum dediğiniz gibi oyun oynanmıyor bende de 3'ten fazla tuşa basılmıyor.

Membran seven biri olarak yani çok garip bir durum oyuncu klavyesi yapıyorsun ama ismi sadece oyuncu klavyesi.

Corsair Razer'a göre daha eski ama çok daha iyiymiş. Diablo 4 oyununa girdim bir baktım klavye rengi kırmızı oldu ne oluyor derken meğerse oyun profillerine göre destekleyen oyunlarda temasına göre renk değişiyor. 1ms hıza sahip. Rtings de iyi de not almış tepki süresi çok iyi denmiş.

Razer Ornata V2 de vardı bende onda da sliderı bozuldu sesi kısamıyordum ya yükselip düşüyordu
Bir de tuşlar yapışıp kalma sorunu vardı "2" tuşunda oluyordu basıyorum içinde kalıyordu. Düzeltmek için içindeki metali sökmek gerekiyormuş mekanik hisliydi. Onu söktüm sessiz hissiz bir tuş oldu.

Razer maalesef düşük bütçede iyi iş çıkarmıyor. Düşüğü geçtim Black Widow 4, Pro falan modeller çift basma sorunlarıyla dolu. 6-7k verip bunları yaşamak fantastik bir deneyim.

Teşekkürler yanıtlar için sanırım bunu alacağım ama siteyi ilk defa gördüm güvenilir mi yoksa Gaming Gen'den mi alayım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı