Razer Ornata V3 RGB 3 veya 4 tuşa aynı anda basmıyor

berkinkskn

Centipat
Arkadaşlar bu forumu pek bilmiyorum. O yüzden konuyu burada açıyorum yanlış yer ise kusura bakmayın.
Sorum şu cuma günü Razer Ornata V3 aldım ve şahsımca gayet iyi bir para ödedim fakat oyun oynarken örnek vermek gerekirse FIFA oynarken kanattan kaleye yaklaşıyorum yukarı ok ve sağ oka basarken C ve A tuşuna aynı anda basıp şut çekmeye çalışıyorum fakat hiç algılamıyor başka bir örnek GTA 5 oynarken W ve D veya a tuşuna basılıyken e tuşuna basınca ya A ve D tuşunu kesip e yi algılıyor ya da direkt e tuşunu hiç algılamıyor sorun nedir sizce.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba öncelikle doğru yerden yazdın :D O klavye bende yok ama aynı teknik sorunu bende yaşadım garanti için servisi aradığımda bana "switch bozulmuş gönderin yapalım" dediler eğer ki sorunu çözemezsen garantiye yolla.

Merhaba öncelikle doğru yerden yazdın :D O klavye bende yok ama aynı teknik sorunu bende yaşadım garanti için servisi aradığımda bana "switch bozulmuş gönderin yapalım" dediler eğer ki sorunu çözemezsen garantiye yolla.
switchle bi alakası olduğunu düşünmüyorum ben çünkü kendi başına çalışıyor tuşlar birlikte basınca sıkıntı çıkıyor ghosting yapıyor olabilir de nasıl düzelir acaba

Technopat Haberler

Geri
Yukarı