Razer Ornata V3 TKL alınır mı?

beerke

Hectopat
Hepsiburada'da kuponlarım ile 400 liraya geliyor alınır mı? Anti-Ghosting sorunu var mı veya Hepsiburada'dan başka bir model önerir misiniz?

Hepsiburada'da kuponlarım ile 400 liraya geliyor alınır mı? Anti-Ghosting sorunu var mı veya Hepsiburada'dan başka bir model önerir misiniz?

400 TL'ye alinir bence AliExpress'den herhangi bir klavye indirimi kaldı mı bilmiyorum ama alinir.

400 TL için güzel bir klavye, sizi üzmeyeceğini düşünüyorum.

Low-profile seviyorum diyorsan evet, hele o fiyata, bedava zaten. Yine de Razer çok sevmem.

Peki Razer mı daha iyidir Logitech G213 mü aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor ayrıca bu klavyelerin kronik sorunları var mı?

G213 alınmaz kronik sorunlu klavye ben kullandım şuan abimde bozulmaya başladı. Multimedya tuşlarında arada çalışmamızlık var mesela. Tuşlarda 2 defa basma sorunu vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…