Razer Ornata V3 vs Razer Ornata V3 X?

hocam yanlis anlasilma olmasin oyun oynamak icin en fiyat performans klavyeyi ariyorum gordugum kadariyla klavyeler hep 1k civari

V3 olan tüm ışıkları tek tek atayabiliyorsunuz.

V3X olanda sadece tek tek renk atama yapamıyorsunuz.

Ayrıca tavsiye etmem. Çünkü belli bazı 3 tuş kombinasyonlarında çalışmıyor. Yani aynı anda basamıyorsunuz.

Ayrıca 2 model de mekanik hisli falan değil düz membran.

Ben bunun yerine Corsair K55 Pro rbg XT öneririm çok daha iyi.

İstediğin rengi atayabiliyorsun.

Makro tuşları mevcut. Multimedya tuşları Full. Basım hissi renk canlılığı çok çok iyi.

Bu klavye indirimle böyle normalde 1100 TL konuyu incelerseniz fark ediyorsunuz zaten.

ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye bütçe çıkarsa bunu alın sonradan 1000 TL cashback alıyorsunuz 2600 TL'ye geliyor.

Bu klavye indirimle böyle normalde 1100 TL konuyu incelerseniz fark ediyorsunuz zaten.

Yani 1100 liradan 350 liraya düşmesi de cabası. 350 lirayı görünce detaylı bakmadım Kara Cuma değil karne indirimi desek karne dönemi bitti.

Normalde bunu önericektim de bütçeyi aşıyor diye onermedim bunu alabilirseniz direk alın.

Shift tuşu küçük. Bütçe söyleyin ona göre önereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…