DarkBeard Kilopat Katılım 6 Ocak 2017 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #21 Yaklaşık 1 yıldır Razer Cynosa V2 kullanıyorum. Muhteşem bir klavye. 3 tuşa birden basabiliyorum ayrıca
Yaklaşık 1 yıldır Razer Cynosa V2 kullanıyorum. Muhteşem bir klavye. 3 tuşa birden basabiliyorum ayrıca
İbrain Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 1.326 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: MSI Gaming X Trio 5070 CPU: AMD Ryzen 5 7600 + Thermalright Peerless Assasin 120 SE Anakart: MSI X870 Gaming Plus Wi-Fi RAM: Patriot Viper Venom 16x2 6000 Mhz SSD: SAMSUNG 970 EVO Plus 1TB Kasa: MSI Mag Forge 320R Airflow PSU: NZXT C750 750W 80+ Bronze Yarı Modüler Monitör: Samsung Odyseey G3 27'' 165 Hz FHD Klavye: MSI Vigor GK30 Mouse: Razer Deathadder V2 X HyperSpeed Kulaklık: JBL Quantum 350 Ses ve Görüntü: Logitech C310 HD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ekim 2023 #22 lensi dedi: Aynı anda 3 tuşu, napcan. Genişletmek için tıkla... Win + alt + print screen
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 2 Ekim 2023 #23 nrywq4 dedi: Membran bir klavye almazdım gram bilginiz yok adam 3 tuşu aynı anda ne yapacaksın diyor. Genişletmek için tıkla... Gram bilgin ile aydınlatacağına çevimsiz ergenler gibi gereksiz konuşuyorsun. Sanki parası senden çıkacak.
nrywq4 dedi: Membran bir klavye almazdım gram bilginiz yok adam 3 tuşu aynı anda ne yapacaksın diyor. Genişletmek için tıkla... Gram bilgin ile aydınlatacağına çevimsiz ergenler gibi gereksiz konuşuyorsun. Sanki parası senden çıkacak.
Silco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1.826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #24 525623 dedi: Gram bilgin ile aydınlatacağına çevimsiz ergenler gibi gereksiz konuşuyorsun. Sanki parası senden çıkacak. Genişletmek için tıkla... 1.100TL membran klavye verince girdiğim haller
525623 dedi: Gram bilgin ile aydınlatacağına çevimsiz ergenler gibi gereksiz konuşuyorsun. Sanki parası senden çıkacak. Genişletmek için tıkla... 1.100TL membran klavye verince girdiğim haller
2 231981 Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Ekim 2023 #25 Silco dedi: 1.100TL membran klavye verince girdiğim haller. Genişletmek için tıkla... 10 bin dolarlık altın tuşlara sahip klavye kullanıyorsunuz da haberimiz mi yok? Bu ego ne?
Silco dedi: 1.100TL membran klavye verince girdiğim haller. Genişletmek için tıkla... 10 bin dolarlık altın tuşlara sahip klavye kullanıyorsunuz da haberimiz mi yok? Bu ego ne?
Silco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1.826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #26 231981 dedi: 10 bin dolarlık altın tuşlara sahip klavye kullanıyorsunuz da haberimiz mi yok? Bu ego ne? Genişletmek için tıkla... ego mu 1.100tl membran klavye övülüyor 1500tl Cherry MX klavye var 1-2 hafta geç al düzgün klavye al XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR) Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arka aydınlatması bulunan XPG SUMMONER oyun klavyesi size tam… www.gaming.gen.tr Son düzenleme: 2 Ekim 2023
231981 dedi: 10 bin dolarlık altın tuşlara sahip klavye kullanıyorsunuz da haberimiz mi yok? Bu ego ne? Genişletmek için tıkla... ego mu 1.100tl membran klavye övülüyor 1500tl Cherry MX klavye var 1-2 hafta geç al düzgün klavye al XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR) Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arka aydınlatması bulunan XPG SUMMONER oyun klavyesi size tam… www.gaming.gen.tr
5 525623 Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 5.078 Çözümler 14 2 Ekim 2023 #27 Silco dedi: 1.100TL membran klavye verince girdiğim haller Genişletmek için tıkla... Konunun neresinde bu klayveyi aldığımı söyledim? Ayrıca alacak olsam da seni hiç bağlamaz. Bak işine.
Silco dedi: 1.100TL membran klavye verince girdiğim haller Genişletmek için tıkla... Konunun neresinde bu klayveyi aldığımı söyledim? Ayrıca alacak olsam da seni hiç bağlamaz. Bak işine.
T Teyyareci Picopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #28 Bırakın ergenler mekanik sesli klavye alsınlar. DC de diğer tarafa böyle mekanik sesi gidince zevk alıyorlar galiba...
Bırakın ergenler mekanik sesli klavye alsınlar. DC de diğer tarafa böyle mekanik sesi gidince zevk alıyorlar galiba...
Silco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1.826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #29 Teyyareci dedi: Bırakın ergenler mekanik sesli klavye alsınlar. DC de diğer tarafa böyle mekanik sesi gidince zevk alıyorlar galiba... Genişletmek için tıkla... Aldığım herhangi bir kulaklığın mikrofonu şu ana kadar Switch sesini yansıttığını duymadım alırsan BİM'den kulaklık yansıtır tâbi.
Teyyareci dedi: Bırakın ergenler mekanik sesli klavye alsınlar. DC de diğer tarafa böyle mekanik sesi gidince zevk alıyorlar galiba... Genişletmek için tıkla... Aldığım herhangi bir kulaklığın mikrofonu şu ana kadar Switch sesini yansıttığını duymadım alırsan BİM'den kulaklık yansıtır tâbi.
T Teyyareci Picopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #30 Silco dedi: Aldığım herhangi bir kulaklığın mikrofonu şu ana kadar Switch sesini yansıttığını duymadım alırsan BİM'den kulaklık yansıtır tâbi. Genişletmek için tıkla... Bilader ben de mekanik klavye yok. Alanların kulaklığı demek ki kötü ki ses bana kadar geliyor. Aşırı irrite edici bir ses.
Silco dedi: Aldığım herhangi bir kulaklığın mikrofonu şu ana kadar Switch sesini yansıttığını duymadım alırsan BİM'den kulaklık yansıtır tâbi. Genişletmek için tıkla... Bilader ben de mekanik klavye yok. Alanların kulaklığı demek ki kötü ki ses bana kadar geliyor. Aşırı irrite edici bir ses.