Elektronik Razer Ornata V3 X Low profile membrane RGB Gaming klavye 769 TL

hidayet eker

Hectopat
Daha fazla  
OF Razer'ya Ne olur FP BİR mekanik klavye çıkarsanda Razer ekosistem yapsam kendime.

V1 ve v2'den daha mı iyi?

Fiyatına bakarsak ve bu paraya mekanik ürünlerin bulunmadığı düşünülürse alın baba alın.

Legion K300 700₺ iken bunun 770₺ olması mükemmel.

Anladığım kadarı ile 10 bölgesel aydınlatması var, Gaming modu var, multimedya tuşları var, kablo rotasyon kanalları var, örgü kablosu da var e suya karşı dayanıklıymış daha ne olsun. Bilek desteğini unutmayalım.

Bir de mecha-membrane bir yapı içinde metal parçası var bu sayede de hafiften mekanik hissi ve Blue Switch sesi sağlıyor.

Bunda normal membrane, tek bölgeli aydınlatma bulunmakta maalesef... Gaming mod, bilek desteği, suya dayanıklılık, kablo rotasyon kanalları bu modelde de mevcut.

Son düzenleme:
Bir aralar hayalimdi Ornata Chrome (v1). Çocukken çok hevesleniyordum ekipmanlara. Özellikle Razer ve Steelseries benim için bir tutkuydu. Ama yaşım ilerledikçe bu heves kaçtı :/ Açtığın konuyu görünce bir uğrayayım dedim. Eski güzel günler... Bayağı özlemişim...

Beni gaza getiren video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yay sesi sorunu yoksa alınır. Ben ALGK8614 aldım neredeyse bütün tuşlarda yay sesi var. Fakat kulaklıkla kesinlikle belli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…