Razer Ornata V3 X vs SteelSeries Apex 3 TKL vs Corsair K55 Pro RGB

Makaleler
1
Daha fazla  
Tangır tungur sesli red switch ve Rainbow klavyeden sıkıldığım için hem RGB hem de membran klavyeler araştırıyorum 1500-1600 civarında bir bütçe çıkardım ve bu 3 klavye gözüme çarptı benim tasarımını en çok beğendiğim SteelSeries Apex 3 TKL ama sizlere de danışmak istiyorum. Bu fiyat bandında hangi klavye alınmalı? Bu arada başka membran ve RGB klavyeler önerebilirsiniz ama switchli klavye kesinlikle almayacağım.

Apex 3 ve K55 arasından tercih yapabilirsin. İlla membran istediğin için fiyat konusuna da değinmeyelim madem.

Apex 3 ve K55 arasından tercih yapabilirsin. İlla membran istediğin için fiyat konusuna da değinmeyelim madem.

Bu Razer Ornata V3 X çıktığından beri hayalimdi ama biraz araştırma yapınca soğudum zamanla tuşları siliniyormuş ve 3 tuşa bile aynı anda basılmıyormuş o yüzden dediğin gibi 2 sinin arasından zor bir tercih yapacağım konuya bakanlar mesaj yazsaydı belki hangisinin daha iyi olduğunu bulabilirdim.

Yani daha iyi bir ürün yok ortada, buradan sonrası senin zevkine kalmış. Daha az yer kapladığından Apex 3 almak senin için bir sebep olabilir mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…