H hakimxkcm Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #1 Razer Ornata V3 X'de aynı anda 3 tane tuşa basılamıyormuş. Kullanan arkadaşlar yazabilir mi? Razer Ornata V3 X RZ03-04471200-R3L1 RGB Türkçe Q Kablolu Klavye - incehesap.com
Razer Ornata V3 X'de aynı anda 3 tane tuşa basılamıyormuş. Kullanan arkadaşlar yazabilir mi? Razer Ornata V3 X RZ03-04471200-R3L1 RGB Türkçe Q Kablolu Klavye - incehesap.com
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.299 Makaleler 2 Çözümler 23 11 Eylül 2023 #2 O fiyata o ürün alınmaz. HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe sorunuza gelirsek evet 3 tuş basılamıyor.
O fiyata o ürün alınmaz. HP Omen Encoder 6YW76AA Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe sorunuza gelirsek evet 3 tuş basılamıyor.
Pato Hectopat Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Eylül 2023 #3 @hakimxkcm Ben de daha bugün satın aldım, satın aldıktan sonra fark ettim bu sorunu eline geldiyse ve denediysen var mı öyle bir sorun?
@hakimxkcm Ben de daha bugün satın aldım, satın aldıktan sonra fark ettim bu sorunu eline geldiyse ve denediysen var mı öyle bir sorun?
H hakimxkcm Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #4 Pato dedi: @hakimxkcm ben de daha bugün satın aldım, satın aldıktan sonra fark ettim bu sorunu eline geldiyse ve denediysen var mı öyle bir sorun? Genişletmek için tıkla... Öyle bir sorunu olduğu için almadım. Araştırdım çoğu yerde, cidden 3'ten fazla tuşa basılmıyormuş. Çok saçma.
Pato dedi: @hakimxkcm ben de daha bugün satın aldım, satın aldıktan sonra fark ettim bu sorunu eline geldiyse ve denediysen var mı öyle bir sorun? Genişletmek için tıkla... Öyle bir sorunu olduğu için almadım. Araştırdım çoğu yerde, cidden 3'ten fazla tuşa basılmıyormuş. Çok saçma.
Arda_Kanat Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #5 Pato dedi: @hakimxkcm Ben de daha bugün satın aldım, satın aldıktan sonra fark ettim bu sorunu eline geldiyse ve denediysen var mı öyle bir sorun? Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten öyle mi satın almışsın lütfen yazar mısın bende alacağım eğer yoksa
Pato dedi: @hakimxkcm Ben de daha bugün satın aldım, satın aldıktan sonra fark ettim bu sorunu eline geldiyse ve denediysen var mı öyle bir sorun? Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten öyle mi satın almışsın lütfen yazar mısın bende alacağım eğer yoksa
Pato Hectopat Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2023 #6 Arda_Kanat dedi: Hocam gerçekten öyle mi satın almışsın lütfen yazar mısın bende alacağım eğer yoksa Genişletmek için tıkla... Kargoda iade ettim açmadan, deneyimleme şansım olmadı.
Arda_Kanat dedi: Hocam gerçekten öyle mi satın almışsın lütfen yazar mısın bende alacağım eğer yoksa Genişletmek için tıkla... Kargoda iade ettim açmadan, deneyimleme şansım olmadı.
ClGULi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 2.055 Makaleler 1 Çözümler 4 24 Temmuz 2024 #7 3 kere bu sorun yüzünden servise verdim yenisini verdiler kronik ghosting sorunu var