Sepultura3080 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 9 11 Mayıs 2024 #1 Bu Razer marka klavyeyi aldım fakat bilek desteği herhangi bir şekilde yapmışmıyor yapışası gerekiyor mu emin de değilim. Aslında başka alan varsa yani nasıl duracak hiçbir bağlantısı yok herhangi bir jelatin tarzı bir şeyi yok veya geçme yeri.
Bu Razer marka klavyeyi aldım fakat bilek desteği herhangi bir şekilde yapmışmıyor yapışası gerekiyor mu emin de değilim. Aslında başka alan varsa yani nasıl duracak hiçbir bağlantısı yok herhangi bir jelatin tarzı bir şeyi yok veya geçme yeri.
F FarukAlan Kilopat Katılım 28 Ocak 2018 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 bende de aynı sorun var sorunu çözebildin mi hocam
SolarisV Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 206 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #3 bu modelin öyle olduğunu düşünmeye başladım. bende daha bugün yeni aldım ve bende de yapışmıyor. Edit: Başka bir forumda yazmışlar. V3 X modelinde bilek desteğinin mıknatıs özelliği yokmuş. V3 te varmış
bu modelin öyle olduğunu düşünmeye başladım. bende daha bugün yeni aldım ve bende de yapışmıyor. Edit: Başka bir forumda yazmışlar. V3 X modelinde bilek desteğinin mıknatıs özelliği yokmuş. V3 te varmış