Razer Ornata V3X klavyeye çok su döküldü

For Frodo

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte RTX 4060 Winforce İntel Core i5 12400f 8x2 Lexar Thor (3200mhz) Gigabyte H610MH V2 Crucial 1tb 5000/3600 Lg Ultra Gear 27'' Va 1080p 165hz Razer Ornata V3X Logitech G432 Logitech G203
Razer Ornata V3X klavyeme fazla miktarda şekersiz çay döküldü. Hemen kurulayıp elektrikle bağlantısını kestim ve ters çevirdim ve şimdi beklemek yerine tuşların hepsini çıkarıp klavyenin içine giren sıvıyı kurutup, elimdeki izopropil alkol ile temizlemek istiyorum. Bu yapmayı düşündüğüm şeyde yanlışlık var mıdır başka neler yapabilirim?

Razer Ornata V3X klavyeme fazla miktarda şekersiz çay döküldü. Hemen kurulayıp elektrikle bağlantısını kestim ve ters çevirdim ve şimdi beklemek yerine tuşların hepsini çıkarıp klavyenin içine giren sıvıyı kurutup, elimdeki izopropil alkol ile temizlemek istiyorum. Bu yapmayı düşündüğüm şeyde yanlışlık var mıdır başka neler yapabilirim?

Kurumasını bekle havadar bir yerde. Ters çevirip bekletmen gerek. İçini açmaya girme şimdi 1 günde oksitleneceğini sanmıyorum zaten Flex'e basıyor tuşlar. İllaki ki açıp garantiye almak istiyorum dersen üstündeki o basılan plastikleri sökmeden Flex'i kurut ama unutma içini açıp temizlemeye kalktığın sırada tüm klavyeyi de bozabilirsin.

Kurumasını bekle havadar bir yerde. Ters çevirip bekletmen gerek. İçini açmaya girme şimdi 1 günde oksitleneceğini sanmıyorum zaten Flex'e basıyor tuşlar. İllaki ki açıp garantiye almak istiyorum dersen üstündeki o basılan plastikleri sökmeden Flex'i kurut ama unutma içini açıp temizlemeye kalktığın sırada tüm klavyeyi de bozabilirsin.
Tavsiyeler için teşekkürler. Çay döküldüğü esnada klavyenin içinde baya bir sıvı gördüm bu yüzden sanırım içini açmak zorunda kalıcam.

Tavsiyeler için teşekkürler çay döküldüğü esnada klavyenin içinde bayağı bir sıvı gördüm bu yüzden sanırım içini açmak zorunda kalacağım

Plastiklerini sokme, geri basmama ihtimali de yuksek klavye geri birlestiginde de calismayabilir.

Plastiklerini sokme, geri basmama ihtimali de yuksek klavye geri birlestiginde de calismayabilir.
Haklısınız eski klavyemi temizlerken o hatayı yapmıştım tuşlar baya sertleşmişti. Bu yüzden sadece sıvının döküldüğü bölgedeki tuşları söküp bölgeyi kurutucam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı