glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.275 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 1 Mayıs 2025 #1 Merhaba. Razer Ornata V3X kullanıyorum ve bugün snaptap diye bir şey gördüm. Bu özelliği açabiliyor muyum klavyemde? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2025
Merhaba. Razer Ornata V3X kullanıyorum ve bugün snaptap diye bir şey gördüm. Bu özelliği açabiliyor muyum klavyemde?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.849 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #2 Hayir acamiyorsunuz. Manyetik klavyelerde var snaptap ve rapid trigger.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.275 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 1 Mayıs 2025 #3 kxy dedi: Hayir acamiyorsunuz. Manyetik klavyelerde var snaptap ve rapid trigger. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi gördüm, V3 sanırım benimki, karıştırdım.
kxy dedi: Hayir acamiyorsunuz. Manyetik klavyelerde var snaptap ve rapid trigger. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi gördüm, V3 sanırım benimki, karıştırdım.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.849 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #4 glikojen dedi: Hocam şimdi gördüm, Eki Görüntüle 2481941 V3 sanırım benimki, karıştırdım. Genişletmek için tıkla... Ornata'larda yok diye biliyorum. Huntsman olmadigina emin miyiz? Oladabilir yanlis bilgi vermek istemem tabii.
glikojen dedi: Hocam şimdi gördüm, Eki Görüntüle 2481941 V3 sanırım benimki, karıştırdım. Genişletmek için tıkla... Ornata'larda yok diye biliyorum. Huntsman olmadigina emin miyiz? Oladabilir yanlis bilgi vermek istemem tabii.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.162 Makaleler 3 Çözümler 21 1 Mayıs 2025 #5 kxy dedi: Hayir acamiyorsunuz. Manyetik klavyelerde var snaptap ve Rapid trigger. Genişletmek için tıkla... Yazılımla snaptap olmayan klavyeye bile snaptap özelliği kullanabiliyorsun ama hiç gerek yok bence.
kxy dedi: Hayir acamiyorsunuz. Manyetik klavyelerde var snaptap ve Rapid trigger. Genişletmek için tıkla... Yazılımla snaptap olmayan klavyeye bile snaptap özelliği kullanabiliyorsun ama hiç gerek yok bence.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.275 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 1 Mayıs 2025 #6 kxy dedi: Ornata'larda yok diye biliyorum. Huntsman olmadigina emin miyiz? Oladabilir yanlis bilgi vermek istemem tabii. Genişletmek için tıkla... Eminiz Hile gibi oynuyorsun falan demişti arkadaşım, ondan açtım konuyu. Sadece CS'de mi yoksa Valorant'ta da işe yarar mı? Bir de ban yer miyim? Dosya Ekleri 1746111785638.png 2,3 KB · Görüntüleme: 20
kxy dedi: Ornata'larda yok diye biliyorum. Huntsman olmadigina emin miyiz? Oladabilir yanlis bilgi vermek istemem tabii. Genişletmek için tıkla... Eminiz Hile gibi oynuyorsun falan demişti arkadaşım, ondan açtım konuyu. Sadece CS'de mi yoksa Valorant'ta da işe yarar mı? Bir de ban yer miyim?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.162 Makaleler 3 Çözümler 21 1 Mayıs 2025 #7 glikojen dedi: Eminiz Hile gibi oynuyorsun falan demişti arkadaşım, ondan açtım konuyu. Sadece CS'de mi yoksa Valorant'ta da işe yarar mı? Bir de ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Evet CS de falan snaptap direkt ban sebebi.
glikojen dedi: Eminiz Hile gibi oynuyorsun falan demişti arkadaşım, ondan açtım konuyu. Sadece CS'de mi yoksa Valorant'ta da işe yarar mı? Bir de ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Evet CS de falan snaptap direkt ban sebebi.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.849 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #8 glikojen dedi: Eminiz Hile gibi oynuyorsun falan demişti arkadaşım, ondan açtım konuyu. Sadece CS'de mi yoksa Valorant'ta da işe yarar mı? Bir de ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Snaptap resmi CS sunucularinda yasak. Yanlış bilmiyorsam otomatik oyundan atiyor oyun. Valorant'tan emin degilim ama sorun olmuyor diye biliyorum.
glikojen dedi: Eminiz Hile gibi oynuyorsun falan demişti arkadaşım, ondan açtım konuyu. Sadece CS'de mi yoksa Valorant'ta da işe yarar mı? Bir de ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Snaptap resmi CS sunucularinda yasak. Yanlış bilmiyorsam otomatik oyundan atiyor oyun. Valorant'tan emin degilim ama sorun olmuyor diye biliyorum.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.275 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 1 Mayıs 2025 #9 Teşekkür ederim.