Razer Orochi V2 çift tıklama sorunu

Asmodinn

Hectopat
Daha fazla  
23 Ocak tarihinde İtopya'dan Razer Orochi V2 kablosuz mouse almıştım. Bir süre sonra mouse yan tuşlardan öndeki tuşa basılı tuttuğumda sürekli bas çek yapıyormuşum gibi algılıyordu. Mouse sol Click basılı tuttuğumda ise örnek olarak Chrome'da mesela art arda 3-4 tane yeni sekme açıyor. Çok sık olmuyordu fakat yan tuş Discord'da bas konuş kullandığım için konuşurken beni çok sinir ediyordu. Sürekli sesim kesiliyordu. Sonrasında arena bilgisayara garantiye yolladım fakat üründe arıza bulunamadı olarak geri gönderdiler. İlk geldiğinde üründe sorun yok gibiydi ama 1-2 gün kullanınca tekrar aynı şeyleri yaşamaya başladım nadir de olsa. Beni çok rahatsız eden bir olay. Tekrar garantiye yollasam arıza bulunamadı diyerek geri mi yollayacaklar? Kanıt için video falan mı çekmem gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi forumlar diliyorum, benim görüşüm makro üzerine. Yan tuşlar ekstradan bir tuş değil de sol tık sağ tık şeklinde atanıyor makrolara genellikle. Kontrol etmenizi tavsiye ederim.

İyi sosyaller diliyorum, benim görüşüm makro üzerine. Yan tuşlar ekstradan bir tuş değil de sol tık sağ tık şeklinde atanıyor makrolara genellikle. Kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Teşekkürler fakat öyle değil maalesef. Sadece sol tuşa basarken bile gibi sürekli yeni sekmeler de açabiliyor. Razer Synapse üzerinden kontrol de etmiştim önceden.

Teşekkürler fakat öyle değil maalesef. Sadece sol tuşa basarken bile gibi sürekli yeni sekmeler de açabiliyor. Razer Synapse üzerinden kontrol de etmiştim önceden.

Merhaba Arena bilgisayara eger istanbuldaysan gelip gelmeni tavsiye ederim çünkü benim Kraken X kulaklıgım 3 ay sadece düzgün kullanmama rağmen ortadan ikiye ayrılmıştı ve yarım saat içerisinde bana BlackShark V2 X verdiler bir de SSD'im bir anda gitmişti sonra tekrar götürdüm faturasını da teslim ettim aynı sekilde yarım saat içinde orada deneyip bana ellerinde aynısından olmadıgı için para iadesi yaptılar magzanın yorumlarında okuyorum senin gibi madurlar var aynı sekilde ama ben aşırı memnunum.

Merhaba arena bilgisayara eger istanbuldaysan gelip gelmeni tavsiye ederim çünkü benim Kraken X kulaklıgım 3 ay sadece düzgün kullanmama rağmen ortadan ikiye ayrılmıştı ve yarım saat içerisinde bana BlackShark V2 X verdiler bir de SSD'im bir anda gitmişti sonra tekrar götürdüm faturasını da teslim ettim aynı sekilde yarım saat içinde orada deneyip bana ellerinde aynısından olmadıgı için para iadesi yaptılar magzanın yorumlarında okuyorum senin gibi madurlar var aynı sekilde ama ben aşırı memnunum.

Eskişehir'de olduğum için maalesef bana uzak kalıyor. Cidden çok sinir bozucu bir durum.

Eskişehir'de olduğum için maalesef bana uzak kalıyor. Cidden çok sinir bozucu bir durum.

O zaman tek çare kda cables veya Matfix Customsdan mouseunu tamir edebilirsin K70 klavyem 2 ayda Type-C girişi bozulmuştu Hepsiburada degişim sağlamamıştı Matfix Customs da kargoyla yollayıp tamir ettirdim KDA Cables a da aynı şekilde güvenilir oldugunu düşündüğüm bir yer ikisini de Instagram sayfalarından bulabilirsin.

O zaman tek çare kda cables veya matfix customsdan mouseunu tamir edebilirsin K70 klavyem 2 ayda Type-C girişi bozulmuştu Hepsiburada degişim sağlamamıştı matfix customs da kargoyla yollayıp tamir ettirdim kda cables a da aynı şekilde güvenilir oldugunu düşündüğüm bir yer ikisini de Instagram sayfalarından bulabilirsin.

İki sayfaya da yeni aldığım klavyeyi modlamak için ürünlerine bir göz gezdirmiştim. Klavye için yapılır fakat fare için düşünmüyorum. Farenin yarı fiyatına denk geliyor gibi bir şey.

Sorunumu mail olarak ilettim ve sorunun videosunu da yolladım. Bekleyeceğim artık cevaplamalarını.

Son düzenleme:
En kötü Razer'ın desteğine İngilizce yazın, oradan fatura vs. her şeyi yollayın. Onlar yardımcı olur. Tek sıkıntı ürünü geri göndermek vs. ama o konu hakkında da orochi çok pahalı olmadığından belki yardımcı olurlar. Baktınız o yol da tutmuyor tüketici haklarına başvurun akılları başlarına gelsin, o şekil er ya da geç değişim yaparlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı