Ayberkss Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 98 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #1 Bende siyahı var beyazı ile değiştirmek istiyorum, garanti yapar mı bunu veya nasıl yaparım?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.460 Makaleler 5 Çözümler 310 12 Nisan 2024 #2 Ayberkss dedi: Bende siyahı var beyazı ile değiştirmek istiyorum, garanti yapar mı bunu veya nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Talep edip gönder. Belki kabul ederler Ama bir sorun olması halinde gönderip yanında beyaz renk talebinde bulunman daha sağlıklı olur. Artı 0 Eksi
Ayberkss dedi: Bende siyahı var beyazı ile değiştirmek istiyorum, garanti yapar mı bunu veya nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Talep edip gönder. Belki kabul ederler Ama bir sorun olması halinde gönderip yanında beyaz renk talebinde bulunman daha sağlıklı olur.
KS KS Ayberkss Centipat Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 98 Makaleler 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #3 Rona dedi: Talep edip gönder. Belki kabul ederler ama bir sorun olması halinde gönderip yanında beyaz renk talebinde bulunman daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Artı 0 Eksi
Rona dedi: Talep edip gönder. Belki kabul ederler ama bir sorun olması halinde gönderip yanında beyaz renk talebinde bulunman daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.