Razer Orochi v2 vs Logitech G305

GlFx4577

Yoctopat
Daha fazla  
İki mousetan hangisini almalıyım? G305 mi Orochi v2 mi? Sensör, gecikme, skatez, hız konusunda hangisi daha iyi? G305 biraz daha eski bir mouse Orochi sensörü sanırsam PixArt PAW 3369, 3335'in biraz daha geliştirilmiş haliymis. G305'in sensörüne göre daha mı iyi ve Orochi'nin switch kalitesi de daha iyi diyorlar. FPS oyunlarinda CS, Valorant falan hangisini tercih etmeliyim? Relaxed claw grip tutusum, elim 17-18 cm arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki mousetan hangisini almalıyım? G305 mi Orochi V2 mi? Sensör, gecikme, skatez, hız konusunda hangisi daha iyi? G305 biraz daha eski bir mouse Orochi sensörü sanırsam PixArt paw 3369, 3335'in biraz daha geliştirilmiş haliymis. G305'in sensörüne göre daha mı iyi ve Orochi'nin switch kalitesi de daha iyi diyorlar. FPS oyunlarinda CS, Valorant falan hangisini tercih etmeliyim? Relaxed claw grip tutusum, elim 17-18 cm arası.

Mümkünse ikisi de değil bütçeniz nedir?

Ya aslında 2 k ya kadar bütçe vardı ama atk ürünleri çok güven vermedi bana nedense o yüzden bu ikisinden birini almayı düşünüyorum daha bilindik markalar diye
Dareu A950GM öneririm

Sensör ve switchlere kadar araştırıp, bu iki modelde takılı kalman saçma olmuş.
Evet aslında daha iyi atk ürünleri falan var birde glorious ürünleri var atk ürünleri çok bilindik olmadığı için güven vermedi o yüzden bunlara baktım bilindik diye ne önerirsin

Hiçbiri. Bütçe?
2 k ya kadar var ne önerirsiniz

G305 kullanıyorum gayet menmunum. Şarj süresi bende aydan aya ve günde en az 4 saat oyun oynayan bir insanım. Tek eksisi Duracell a+ pil almanız diğer pillerde çalışmıyor cihaz. Oda her yerde bulunmuyor. Tavsiyem mouseniz geldikden sonra 10 gün içerisinde sipariş verin.

G305 kullanıyorum gayet menmunum. Şarj süresi bende aydan aya ve günde en az 4 saat oyun oynayan bir insanım. Tek eksisi Duracell a+ pil almanız diğer pillerde çalışmıyor cihaz. Oda her yerde bulunmuyor. Tavsiyem mouseniz geldikden sonra 10 gün içerisinde sipariş verin.
Evet ama g305 biraz ağır ve eski ve orochiyi 1600 lira bantlarinda buldum almak mantıklı olmaz mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı