Rovert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 13 Ocak 2021 #1 Merhabalar elimde Razer Ornata, DeathAdder, firefly bulunuyor internette bu ekipmanların ışıklarını oyunlara uyarlandığını gördüm ama nasıl yapıldığını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar elimde Razer Ornata, DeathAdder, firefly bulunuyor internette bu ekipmanların ışıklarını oyunlara uyarlandığını gördüm ama nasıl yapıldığını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.973 Makaleler 1 Çözümler 28 13 Ocak 2021 #2 Gördüğünüz ekipmanın markası neydi? O özellik sanırım sadece SteelSeries Engine'da bulunuyor.
Rovert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 13 Ocak 2021 #3 Teknocuk dedi: Gördüğünüz ekipmanın markası neydi? O özellik sanırım sadece SteelSeries Engine'da bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Razer YouTube'den bakınca LoL CS:GO gibi oyun modları vardı.
Teknocuk dedi: Gördüğünüz ekipmanın markası neydi? O özellik sanırım sadece SteelSeries Engine'da bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Razer YouTube'den bakınca LoL CS:GO gibi oyun modları vardı.
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 13 Ocak 2021 #4 Rovert dedi: Merhabalar elimde Razer Ornata, DeathAdder, firefly bulunuyor internette bu ekipmanların ışıklarını oyunlara uyarlandığını gördüm ama nasıl yapıldığını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Chroma Workshop: Games A list of games are integrated with Razer Chroma™ RGB,game devs can create smart lighting effects that react to in-game events with With the Razer Chroma™ SDK. www2.razer.com
Rovert dedi: Merhabalar elimde Razer Ornata, DeathAdder, firefly bulunuyor internette bu ekipmanların ışıklarını oyunlara uyarlandığını gördüm ama nasıl yapıldığını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Chroma Workshop: Games A list of games are integrated with Razer Chroma™ RGB,game devs can create smart lighting effects that react to in-game events with With the Razer Chroma™ SDK. www2.razer.com