Razer Parasını Hak Ediyor Mu?

Ürünler paralarını hakkediyor ama ülkemizdeyken satın almayın şu ürünleri belki devlet şu vergi olayında indirime gider. Dev şirketler, holdingler vergi ödemesin. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor vergi ödemesin. Ülkenin halkı ödesin şu vergiyi. Zaten benzindeki vergiyi hesaba katmıyorum. Telefon, bilgisayar vs. yazmama gerek yok. Logitech alırsanız daha iyi olacaktır.

Ben razer kötü demiyorum sadece deathadder kötü diyorum . steelseries le razer eşit kalitede 4g lazer var diye millet ona kanip aliyor steelseriesde çok fazla seçenek var verdiğin parayı hak ediyor.

Razer ürünlerinin en ucuz olduğu yer Amazon'dur. Kendisi satıyor orada ama sitesinden daha ucuz çünkü indirim yapıyor. Ama gümrük sorunu oluyor. Vergi vb. derken ülkemizdeki fiyattan biraz daha ucuz oluyor ama pahalı yine. Birde bir şey olunca ürünü ABD'ye göndermek çok masraflı.

Ayrıca o ürün Mac için.

O zaman Ne yapayım? Klavye-Mouse Önerileri alabilirmiyim güzel ürünleri atabilirmisiniz ?

Ya aslında ben Mouse'da kararı kıldım Deathadder 2013,Klavye öneririmisiniz ?

Bu arada set derken nasıl birşey hocam ?

Ben bu mouse olaylarını zamanında çok araştırdım.
Öncelikle mouse tutuş stilini öğrenmen lazım. 3 farklı tutuş var, bazı mouselar buna göre tasarlanıyor.
Sonra mouse üstünde neler görmek istiyorsun, bunları belirle. Mesela ben FPS oynadığım için sade bir mouse yeter bana.
Daha sonra sensörü, yazılımı kaliteli mi onu incelersin.
Bu manada sade bir mouse istersen, 50 tl civarında logitech g100s bulabilirsin. g100 değil ama, g100s olacak. Memnun kalmazsan da bir şey kaybetmezsin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…