J _Jaina Centipat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 15 16 Haziran 2020 #1 2 Gün önce sipariş ettiğim Razer Tiamat 2.2 V2 bugün elime ulastı. Ürün seri numarası sorgulatma yaptığım zamanda ürünün bulunamağını söylüyor. Yenilenmiş ürün mü anlamadım lütfen yardım edin (Başlığı yanlış yazmışım kusuruma bakmayın) Dosya Ekleri IMG_20200616_172652.jpg 978,9 KB · Görüntüleme: 48 Screenshot_20200616_172243.jpg 116 KB · Görüntüleme: 46 Son düzenleme: 16 Haziran 2020
2 Gün önce sipariş ettiğim Razer Tiamat 2.2 V2 bugün elime ulastı. Ürün seri numarası sorgulatma yaptığım zamanda ürünün bulunamağını söylüyor. Yenilenmiş ürün mü anlamadım lütfen yardım edin (Başlığı yanlış yazmışım kusuruma bakmayın)
Fik0o Hectopat Katılım 21 Mart 2020 Mesajlar 484 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2020 #2 Böyle birşeyin çakması olacağını sanmam.
J _Jaina Centipat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 15 16 Haziran 2020 #3 Fikret Bayramoğlu dedi: Böyle birşeyin çakması olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Peki yenilenmiş mi
Fikret Bayramoğlu dedi: Böyle birşeyin çakması olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Peki yenilenmiş mi
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 16 Haziran 2020 #4 _Jaina dedi: Peki yenilenmiş mi? Genişletmek için tıkla... Öyle demek de, sorguladığınızda niye bilgi çıkmamış garip doğrusu.
_Jaina dedi: Peki yenilenmiş mi? Genişletmek için tıkla... Öyle demek de, sorguladığınızda niye bilgi çıkmamış garip doğrusu.
J _Jaina Centipat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 15 16 Haziran 2020 #5 Ürün açıklamasında yenilenmiş olduğu yazmıyordu ben de güvenip almıştım. Sizce napmalıyım geri iade edeyim mi ?
Ürün açıklamasında yenilenmiş olduğu yazmıyordu ben de güvenip almıştım. Sizce napmalıyım geri iade edeyim mi ?
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 16 Haziran 2020 #6 _Jaina dedi: Ürün açıklamasında yenilenmiş olduğu yazmıyordu ben de güvenip almıştım. Sizce napmalıyım geri iade edeyim mi ? Genişletmek için tıkla... Sıfır olarak aldıysan et. Benim bildiğim Türkiye de yasal değil zaten yenilenmiş ürünlerin sıfır olarak satılması.
_Jaina dedi: Ürün açıklamasında yenilenmiş olduğu yazmıyordu ben de güvenip almıştım. Sizce napmalıyım geri iade edeyim mi ? Genişletmek için tıkla... Sıfır olarak aldıysan et. Benim bildiğim Türkiye de yasal değil zaten yenilenmiş ürünlerin sıfır olarak satılması.
J _Jaina Centipat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 15 16 Haziran 2020 #7 Windows 7 dedi: Sıfır olarak aldıysan et. Benim bildiğim Türkiye de yasal değil zaten yenilenmiş ürünlerin sıfır olarak satılması. Genişletmek için tıkla... Ürün sıfır yarın iade edicem
Windows 7 dedi: Sıfır olarak aldıysan et. Benim bildiğim Türkiye de yasal değil zaten yenilenmiş ürünlerin sıfır olarak satılması. Genişletmek için tıkla... Ürün sıfır yarın iade edicem