EnesMT Hectopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2018 #1 Razer'ın mikrofonundan elite filan var hangisi en uygun ? Uygun derken kaliteli olsun ama abartı profesyonel olmasın. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2018
Razer'ın mikrofonundan elite filan var hangisi en uygun ? Uygun derken kaliteli olsun ama abartı profesyonel olmasın.
Andaç Liman Hectopat Katılım 16 Mart 2017 Mesajlar 161 Makaleler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Visual Designer 22 Haziran 2018 #2 Rode NT ve Podcaster'a da bakabilirsin alternatif olarak bunların ses kalitesi bana daha hoş geliyor dinlerken Razer Seiren'e göre.
Rode NT ve Podcaster'a da bakabilirsin alternatif olarak bunların ses kalitesi bana daha hoş geliyor dinlerken Razer Seiren'e göre.
EnesMT Hectopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2018 #3 Andaç Liman dedi: Rode NT ve Podcaster'a da bakabilirsin alternatif olarak bunların ses kalitesi bana daha hoş geliyor dinlerken Razer Seiren'e göre. Genişletmek için tıkla... Razer gibi böyle şık güzel görünmeli. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2018
Andaç Liman dedi: Rode NT ve Podcaster'a da bakabilirsin alternatif olarak bunların ses kalitesi bana daha hoş geliyor dinlerken Razer Seiren'e göre. Genişletmek için tıkla... Razer gibi böyle şık güzel görünmeli.
Sertaç Ƨarı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2017 Mesajlar 1.441 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2018 #4 EnesMT dedi: Razer gibi böyle şık güzel görünmeli. Genişletmek için tıkla... Gerçek kalite değil de ışıklı mışıklı mikrofon istiyorsan Razer'ın alternatifi çok yok. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2018
EnesMT dedi: Razer gibi böyle şık güzel görünmeli. Genişletmek için tıkla... Gerçek kalite değil de ışıklı mışıklı mikrofon istiyorsan Razer'ın alternatifi çok yok.