Razer Seiren mini ayarları nasıl olmalı?

burak0617

Megapat
Daha fazla  
Harici bir mikrofon bakıyorum. Yayın yapmak için değil Discord'a ve oyunlarda kullanmak için düşünüyorum. Pop filitre gerek var mı fark yaratıyor mu? Bir de herhangi bir ayar yapmak gerekir mi? Bilen kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim. Teşekkürler.

Pop filitre gerek var mı fark yaratıyor mu?

Pek gerek yok.

Bir de herhangi bir ayar yapmak gerekir mi?

Mikrofon ses düzeyi Windows kullanıyorsanız mikrofon ayarlarından 85 olsun, öbür türlü sesi az alıyor. Onun dışında ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Tak-çalıştır mikrofon.

Bende kullanıyorum. Stant olmasına rağmen her sesi alıyor sesi gerçekten temiz iletiyor ama içeride ki konuşmalar bile gidebiliyor. Bu yüzden NVIDIA Broadcast'in gürültü engellemesini kullanıyorum ve şu an gayet memnunum.

Bende kullanıyorum. Stant olmasına rağmen her sesi alıyor sesi gerçekten temiz iletiyor ama içeride ki konuşmalar bile gidebiliyor. Bu yüzden NVIDIA Broadcast'in gürültü engellemesini kullanıyorum ve şu an gayet memnunum.
Nvidia broadcast ve rtx voice kullanıyorlar sanırım. Her bilgisayarı açtığımızda aktif etmemize gerek var mı programı ? Teşekkürler.

NVIDIA Broadcast ve RTX Voice kullanıyorlar sanırım. Her bilgisayarı açtığımızda aktif etmemize gerek var mı progra mı? Teşekkürler.

Hayır otomatik olarak açılıyor. Gayet güzel engelliyor gürültüyü vs. öneririm kötü yanı RAM kullanımı olabilir. Ona dikkat etmek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı