wosvos72 Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 935 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İç Mimar 4 Nisan 2023 #1 Merhaba, bugün ki indirimden satın aldım fakat üzerinde fiziksel bir tuş olmadığı için ses kapatıp açma işlevini nasıl yapabilirim? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı, bilgilendirirse çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2023
Merhaba, bugün ki indirimden satın aldım fakat üzerinde fiziksel bir tuş olmadığı için ses kapatıp açma işlevini nasıl yapabilirim? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı, bilgilendirirse çok sevinirim.
BuffyCookie Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.662 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #11 wosvos72 dedi: Siparişini verdim. Sesi temiz alıyor ama etraftaki her sesi de alıyor. Klavye sesleri vs ne ses varsa bende gürültü engelleyici kullanıyorum şu anlık. Genişletmek için tıkla... Ürün link atar mısın? Artı 0 Eksi
wosvos72 dedi: Siparişini verdim. Sesi temiz alıyor ama etraftaki her sesi de alıyor. Klavye sesleri vs ne ses varsa bende gürültü engelleyici kullanıyorum şu anlık. Genişletmek için tıkla... Ürün link atar mısın?
KS KS wosvos72 Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 935 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İç Mimar 11 Nisan 2023 #12 BuffyCookie dedi: Ürün link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Lastvoice Ps-01 Stüdyo Pop Filtre - Çift Katman Pop Filter - Lastvoice.com.tr Lastvoice'in pop Filter'ını aldım ayrıca direkt mikrofona geçirilen modellerde var sanırsam ama onları bulmak bir tık zor. Artı 0 Eksi
BuffyCookie dedi: Ürün link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Lastvoice Ps-01 Stüdyo Pop Filtre - Çift Katman Pop Filter - Lastvoice.com.tr Lastvoice'in pop Filter'ını aldım ayrıca direkt mikrofona geçirilen modellerde var sanırsam ama onları bulmak bir tık zor.
BuffyCookie Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.662 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #13 wosvos72 dedi: Lastvoice Ps-01 Stüdyo Pop Filtre - Çift Katman Pop Filter - Lastvoice.com.tr Lastvoice'in pop Filter'ını aldım ayrıca direkt mikrofona geçirilen modellerde var sanırsam ama onları bulmak bir tık zor. Genişletmek için tıkla... Direk mikrofona geçirilenleri sordum Lastvoice ürün satana dediki uyumlu olmayacağını düşünüyorum dedi. Artı 0 Eksi
wosvos72 dedi: Lastvoice Ps-01 Stüdyo Pop Filtre - Çift Katman Pop Filter - Lastvoice.com.tr Lastvoice'in pop Filter'ını aldım ayrıca direkt mikrofona geçirilen modellerde var sanırsam ama onları bulmak bir tık zor. Genişletmek için tıkla... Direk mikrofona geçirilenleri sordum Lastvoice ürün satana dediki uyumlu olmayacağını düşünüyorum dedi.
KS KS wosvos72 Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 935 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İç Mimar 11 Nisan 2023 #14 BuffyCookie dedi: Direk mikrofona geçirilenleri sordum Lastvoice ürün satana dediki uyumlu olmayacağını düşünüyorum dedi. Genişletmek için tıkla... Direkt mikrofona geçen bir iki tane görmüştüm ama hangisi iyidir emin olamadım. Artı 0 Eksi
BuffyCookie dedi: Direk mikrofona geçirilenleri sordum Lastvoice ürün satana dediki uyumlu olmayacağını düşünüyorum dedi. Genişletmek için tıkla... Direkt mikrofona geçen bir iki tane görmüştüm ama hangisi iyidir emin olamadım.
slmysf Centipat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 265 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #15 wosvos72 dedi: Direkt mikrofona geçen bir iki tane görmüştüm ama hangisi iyidir emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Tekrar bulabilirseniz link bırakabilir misiniz acaba? Artı 0 Eksi
wosvos72 dedi: Direkt mikrofona geçen bir iki tane görmüştüm ama hangisi iyidir emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Tekrar bulabilirseniz link bırakabilir misiniz acaba?
KS KS wosvos72 Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 935 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İç Mimar 11 Nisan 2023 #16 slmysf dedi: Tekrar bulabilirseniz link bırakabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Tabii görürsem paylaşırım. Ama uyum konusu da bir tık sıkıntı çok fazla var ürün ve hangisi uyar emin olamıyor insan. Artı 0 Eksi
slmysf dedi: Tekrar bulabilirseniz link bırakabilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Tabii görürsem paylaşırım. Ama uyum konusu da bir tık sıkıntı çok fazla var ürün ve hangisi uyar emin olamıyor insan.
slmysf Centipat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 265 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2023 #17 wosvos72 dedi: Lastvoice Ps-01 Stüdyo Pop Filtre - Çift Katman Pop Filter - Lastvoice.com.tr Lastvoice'in pop Filter'ını aldım ayrıca direkt mikrofona geçirilen modellerde var sanırsam ama onları bulmak bir tık zor. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan merhabalar. Pop filter mikrofona uyum sağlıyor mu acaba? Takarken herhangi bir çıkma, küçük/büyük gelme vs. bir durum oldu mu acaba? Artı 0 Eksi
wosvos72 dedi: Lastvoice Ps-01 Stüdyo Pop Filtre - Çift Katman Pop Filter - Lastvoice.com.tr Lastvoice'in pop Filter'ını aldım ayrıca direkt mikrofona geçirilen modellerde var sanırsam ama onları bulmak bir tık zor. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan merhabalar. Pop filter mikrofona uyum sağlıyor mu acaba? Takarken herhangi bir çıkma, küçük/büyük gelme vs. bir durum oldu mu acaba?
KS KS wosvos72 Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 935 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İç Mimar 15 Mayıs 2023 #18 slmysf dedi: Hocam tekrardan merhaba. Pop filter mikrofona uyum sağlıyor mu acaba? Takarken herhangi bir çıkma, küçük/büyük gelme vs. bir durum oldu mu acaba? Genişletmek için tıkla... Kendi standına sabitledikten sonra gayet büyük zaten küçük kalmıyor görsel eklemeye çalışırım. Artı 0 Eksi
slmysf dedi: Hocam tekrardan merhaba. Pop filter mikrofona uyum sağlıyor mu acaba? Takarken herhangi bir çıkma, küçük/büyük gelme vs. bir durum oldu mu acaba? Genişletmek için tıkla... Kendi standına sabitledikten sonra gayet büyük zaten küçük kalmıyor görsel eklemeye çalışırım.
slmysf Centipat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 265 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #19 wosvos72 dedi: Kendi standına sabitledikten sonra gayet büyük zaten küçük kalmıyor görsel eklemeye çalışırım. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum hocam. Artı 0 Eksi
wosvos72 dedi: Kendi standına sabitledikten sonra gayet büyük zaten küçük kalmıyor görsel eklemeye çalışırım. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum hocam.
KS KS wosvos72 Hectopat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 935 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İç Mimar 16 Mayıs 2023 #20 slmysf dedi: Bekliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Görseller pek açıklayıcı oldu mu bilmiyorum fakat aslında mikrofona göre de gayet büyük kalıyor. Sadece şahsen benim gözüme büyük geliyor. Eki Görüntüle 1780723 Dosya Ekleri WhatsApp Image 2023-05-16 at 06.56.53.jpeg 72,7 KB · Görüntüleme: 45 WhatsApp Image 2023-05-16 at 06.56.54.jpeg 101,6 KB · Görüntüleme: 49 Artı 0 Eksi
slmysf dedi: Bekliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Görseller pek açıklayıcı oldu mu bilmiyorum fakat aslında mikrofona göre de gayet büyük kalıyor. Sadece şahsen benim gözüme büyük geliyor. Eki Görüntüle 1780723