2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 23 Haziran 2023 #1 Kullanan var mı? 900 TL'ye uygun mudur sizce? Boom arm gibi bir şey alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2023
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 23 Haziran 2023 #2 Uygundur.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 23 Haziran 2023 #3 Alınır.
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 23 Haziran 2023 #4 Elime ulaştı, hoş gibi. Sanırsam bir boom arm lazım.
kritvkras Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 381 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #5 298784 dedi: Elime ulaştı, hoş gibi. Sanırsam bir boom ARM lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde de parazit sesi yapıyor mu yapıyorsa sorunun çözümü nedir?
298784 dedi: Elime ulaştı, hoş gibi. Sanırsam bir boom ARM lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde de parazit sesi yapıyor mu yapıyorsa sorunun çözümü nedir?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2023 #6 kritvkras dedi: Hocam sizde de parazit sesi yapıyor mu yapıyorsa sorunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Bende yapmıyor. 298784 dedi: Elime ulaştı, hoş gibi. Sanırsam bir boom ARM lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam naptınız videosu falan var mı yaptığınız işlemin?
kritvkras dedi: Hocam sizde de parazit sesi yapıyor mu yapıyorsa sorunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Bende yapmıyor. 298784 dedi: Elime ulaştı, hoş gibi. Sanırsam bir boom ARM lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam naptınız videosu falan var mı yaptığınız işlemin?
kritvkras Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 381 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #7 Liberte Sergen dedi: Bende yapmıyor. Hocam naptınız videosu falan var mı yaptığınız işlemin? Genişletmek için tıkla... Delireceğim paraziti gidermek için saatlerdir uğraşıyorum iade mi etmeliyim sizce?
Liberte Sergen dedi: Bende yapmıyor. Hocam naptınız videosu falan var mı yaptığınız işlemin? Genişletmek için tıkla... Delireceğim paraziti gidermek için saatlerdir uğraşıyorum iade mi etmeliyim sizce?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2023 #8 kritvkras dedi: Delireceğim paraziti gidermek için saatlerdir uğraşıyorum iade mi etmeliyim sizce? Genişletmek için tıkla... Kayıt var mı?
kritvkras dedi: Delireceğim paraziti gidermek için saatlerdir uğraşıyorum iade mi etmeliyim sizce? Genişletmek için tıkla... Kayıt var mı?
kritvkras Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 381 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #9 Liberte Sergen dedi: Kayıt var mı? Genişletmek için tıkla... Yükleyip gönderiyorum hemen. Liberte Sergen dedi: Kayıt var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam size nasıl ulaştırabilirim bu ses kayıtlarını? Liberte Sergen dedi: Kayıt var mı? Genişletmek için tıkla... Ses - Google Drive drive.google.com Birisi NVIDIA Broadcast aracılığıyla kaydedildi birisi direkt mikrofondan daha berbat olanı mikrofondan gelen ses. Son düzenleme: 26 Ağustos 2023
Liberte Sergen dedi: Kayıt var mı? Genişletmek için tıkla... Yükleyip gönderiyorum hemen. Liberte Sergen dedi: Kayıt var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam size nasıl ulaştırabilirim bu ses kayıtlarını? Liberte Sergen dedi: Kayıt var mı? Genişletmek için tıkla... Ses - Google Drive drive.google.com Birisi NVIDIA Broadcast aracılığıyla kaydedildi birisi direkt mikrofondan daha berbat olanı mikrofondan gelen ses.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2023 #10 kritvkras dedi: Yükleyip gönderiyorum hemen. Hocam size nasıl ulaştırabilirim bu ses kayıtlarını? Ses - Google Drive drive.google.com Birisi NVIDIA Broadcast aracılığıyla kaydedildi birisi direkt mikrofondan daha berbat olanı mikrofondan gelen ses. Genişletmek için tıkla... Erişim istedim.
kritvkras dedi: Yükleyip gönderiyorum hemen. Hocam size nasıl ulaştırabilirim bu ses kayıtlarını? Ses - Google Drive drive.google.com Birisi NVIDIA Broadcast aracılığıyla kaydedildi birisi direkt mikrofondan daha berbat olanı mikrofondan gelen ses. Genişletmek için tıkla... Erişim istedim.